Ontdek de oplossing voor warmte-isolatie en gevelrenovatie

ISO•Façade is een totaalsysteem voor zowel nieuwbouw als renovatie, waarmee je in één beweging je gevel isoleert en een totaal nieuwe look geeft. In vier stappen ga je tewerk:

  1. Verlijm de isolatieplaten op de achtergrond (bestaande gevel of binnenmuur) of op de ondergrond;
  2. Schroef de isolatieplaten extra vast met de geleverde schroefpluggen;
  3. Breng de lijmmortel aan op de isolatie én op de steenstrips;
  4. Plak de steenstrips op de isolatieplaat, en voeg nadien het geheel op indien je dit wenst.

Onderstaand zie je een realisatie uitgevoerd in de steen Lava. Men koos bij deze nieuwbouw in houtskeletbouw voor ISO•Façade om het geheel goed te isoleren en te vrijwaren van koudebruggen. Ook werd voor ISO•Façade gekozen om het geheel een uniforme uitstraling te geven: zoals je op de afbeelding kunt zien, werd de uitkraging (boven oprit) uitgevoerd in dezelfde look als de gevel.

Het revolutionaire systeem, isolatie met steenstrips, beschikt over een praktisch tand- en groefsysteem alsook sponning links en rechts en garandeert hierdoor een perfecte isolatie zonder koudebruggen.

De gebruiksvriendelijkheid van het systeem maakt dat het in een mum van tijd door zowel de doe-het-zelver als de vakman geplaatst kan worden. Nelissen steenfabrieken voorziet een bouwpakket waarin alles zit wat je nodig hebt. Het volledige ISO•Façade systeem is ATG-gecertificeerd en biedt Nelissen een 10-jarige productgarantie.

Meer info vindt u op: www.isofacade.be

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email