Geen tijd gehad om de stand van Nelissen te bezoeken op Batibouw? Geen nood, je kan altijd terecht in onze toonzaal. Bij Nelissen Steenfabrieken kan je kiezen uit een groot assortiment van gevelstenen die zowel geschikt zijn voor traditioneel metselwerk als voor moderne technieken zoals verlijmen of vermetselen met dunbedmortel. Ook kan je steeds op zoek gaan naar de nieuwste trend in baksteenkleuren op onze volledig vernieuwde website www.nelissen.be

Dun is in!

De bouwsector evolueert voortdurend en daar speelt Nelissen Steenfabrieken op in. Wist je al dat we ons assortiment hebben uitgebreid met extra dunne stenen? De N70-collectie bestaat uit gevelstenen die 3 cm dunner zijn. Hierdoor kan je 3 cm extra woonruimte creëren of 3 cm extra isoleren. Door zijn lengte van 24 cm en hoogte van 5 cm heeft de steen een lang en slank uitzicht, waarmee je je gevel de gewenste lineaire uitstraling kan geven.

Snelbouwblokken voor een ecologische toekomst

Bij Nelissen Steenfabrieken kan je ook terecht voor Lücking snelbouwblokken. De Lücking binnenmuurstenen staan garant voor de hoogste kwaliteit en zijn dankzij hun warmte- en geluidisolerende eigenschappen, hoge druksterkte en optimale vochtregulatie, ideaal voor een gezonde, ecologische en goed geïsoleerde woning.

De Lücking blokken behoren dan ook met hun optimale prijs- kwaliteitsverhouding tot de top van de gebakken kleiproducten. Bezoek de pagina over binnenmuurstenen voor meer informatie.

Isoleer je gevel met Iso-façade en laat de warmte niet ontsnappen!

Vind je ook dat het moment gekomen is om de steeds hogere energiekosten te drukken? Kijk dan zeker naar het volgende filmpje: je begrijpt onmiddellijk hoe je hier met Iso-façade het hoofd aan kunt bieden. Dit totaalsysteem laat je toe je koude gevel tegelijkertijd te isoleren en naar eigen smaak te bekleden met gevelsteenstrips.

Het systeem is een combinatie van isolatieplaten, beschikbaar in verschillende diktes, en gevelsteenstrips, die in het volledige Nelissen gamma verkrijgbaar zijn. Of je nu van klassiek houdt of liever de laatste woningtrends volgt, de grote waaier aan vormen en kleuren biedt voor ieder wat wils! De waterbestendige isolatieplaten kunnen op verschillende ondergronden bevestigd worden. Via de tand-en groef verbinding krijg je een koudenbrugvrije, thermische isolatie. Ideaal dus als je de warmte niet wil laten ontsnappen!

Waar wacht je op? Surf snel naar Iso-façade en ontdek hoe je je gevel een isolerende verjongingskuur kunt geven… of vraag via onderstaande formulier meer informatie of afspraak aan.