Ervaar hoe 3cm het verschil maakt… met de N70 gevelsteen

Nelissen Steenfabrieken introduceerde begin dit jaar de N70 gevelsteen: een nieuw en exclusief formaat van gevelsteen. Hiermee toont Nelissen aan hoe slechts 3 cm een wereld van verschil maakt. De N70 is dan ook niet enkel 3 cm dunner, maar ook 3 cm langer dan de traditionele gevelsteen.

De N70 is minder dik, waardoor hij minder ruimte inneemt in uw buitenmuur. Extra woonruimte creëren, of 3 cm extra isolatie, aan u de keuze! Door zijn lichter gewicht is de steen makkelijker te verwerken op de werf en ook het transport kan energiezuiniger en minder vervuilend plaatsvinden. 

De N70 schittert niet enkel door deze technische eigenschappen, maar ook op visueel vlak doet hij niet onder. De 3 cm die de N70 wint in lengte zet hij om in een weergaloze uitstraling. Zijn lange en slanke uitzicht leent zich uitstekend voor verlijming waarmee u die klasse gevel van uw dromen bekomt. De N70 is verkrijgbaar in 5 tinten: Autrique, Cassis, Grafit, Lava en Maranello.

ISO-Façade isoleert in één beweging je gevel en geeft een totaal nieuwe look

Iso-Façade is een veelzijdig product dat op vrijwel elke ondergrond kan toegepast worden. Naargelang de ondergrond verschilt, passen wij de desbetreffende producten aan, zodat je steeds zorgeloos kan genieten van een perfect geïsoleerde woning.

Bekijk hoe ISO-Façade verwerkt wordt:

Iso-Façade leent zich uitstekend voor toepassingen in de renovatiesector. Aangezien Iso-Façade geen prefab product is, kan elk detail (bijv. bogen boven deuren...) opgenomen worden in de verwerking van het product.
Om een houtconstructie of container te kunnen bekleden, moet er rekening worden gehouden met de aanpassing van de bevestigingsschroeven en de bevestigingslijm. Die zorgen ervoor dat de XPS-isolatie een perfecte hechting garandeert, zodat je Iso-Façade ook op hout kan toepassen.
Cellenbeton of kalkzandsteen wordt veelal gebruikt voor renovatie- en nieuwbouwtoepassingen en hebben reeds een goede isolatiewaarde. In combinatie met Iso-Façade vormt cellenbeton een zeer goede isolatiemantel voor je woning. Ook voor deze toepassing is er de nodige aandacht besteed aan de ontwikkeling van gepaste bevestigingsmaterialen, zodat ook een ondergrond uit cellenbeton bekleed kan worden met Iso-Façade.
Zelfs wanneer je woning een allegaartje is van verschillende bouwmaterialen zoals baksteen, snelbouw en hout, kan je Iso-Façade gebruiken. Er dienen op voorhand duidelijke afspraken gemaakt te worden en er moet met onze specialisten bekeken worden op welke soort ondergrond de Iso-Façade bevestigd zal worden.
Door zijn veelzijdigheid kan je Iso-Façade ook voor nieuwbouwtoepassingen gebruiken. Als we de muurdikte als voorbeeld nemen, kan je dankzij de toepassing van Iso-Façade meer ruimte creëren omdat je dankzij de steenstrips en isolatie een ‘dunnere’ muur kan maken. Een ander voordeel is dat je geen fundering nodig hebt tot aan de buitenzijde van de muur. Zo kan je besparen op je budget. Indien je toch met dezelfde muurdikte wil werken, kan je t.o.v. de traditionele baksteen een dikkere muurisolatie gebruiken. Zo kan je dan weer aanzienlijk besparen op je energiekosten.  

Bezoek ons op Batibouw 2016 in Paleis 5, stand 511.