Koninklijke Mosa is een wereldwijd toonaangevende tegelspecialist met 130 jaar ervaring en biedt producten van hoge kwaliteit, waaronder keramische vloertegels, wandtegels en gevelelementen.

Het bedrijf is opgericht in 1883 door de Maastrichtse industrieel Louis Regout. Koninklijke Mosa blijft trouw aan zijn oorsprong: zowel het hoofdkantoor als de fabrieken zijn tot op de dag van vandaag gevestigd in de buitenwijken van Maastricht. Door deze toewijding, een internationale uitstraling en gegarandeerde kwaliteit is Koninklijke Mosa koploper op het gebied van innovatie en ontwerp van tegels en de toepassing ervan in de architectuur.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf vele prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder Red Dot Awards, IF Awards, Interior Innovation Awards, Design Plus Awards en de beroemde Dutch Design Awards.

Tijdens het ontwerp- en productieproces maakt Koninklijke Mosa zich sterk voor duurzaamheid en volgen we de Cradle to Cradle-principes. Daardoor kunnen materialen opnieuw worden gebruikt om afval te verminderen en energie te besparen, waarbij Koninklijke Mosa zich richt op vijf belangrijke criteria: grondstoffen, hergebruikspotentieel, energieverbruik, waterbeheer en arbeidsomstandigheden.

Met hoogwaardige kwaliteit, geweldig design en uitzonderlijke functionaliteit is en blijft Mosa een wereldwijd toonaangevende speler in de tegelindustrie.


Merken: Mosa, Mosa Facades, Mosa Systems
Overzicht van beschikbare informatie: 22 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 6 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.