Het werkblad is een essentieel element in de keuken, en een verbindend element voor de gemeenschappelijke ruimtes in het huis.  Mobalpa zet nieuwe materialen in de schijnwerpers. Het concentreerde zich op het opnieuw uitvinden van een centraal element in badkamers en keukens: het laminaat. Het merk zal dit voor het eerst in de luxeversie voorstellen in België, op Batibouw.

Antibacteriële bekleding voor perfecte hygiëne

Laminaat is praktisch, betaalbaar en authentiek en blijft voor de consument de eerste keuze voor het werkblad. De luxeversie van Mobalpa is met de hand afgewerkt en biedt dankzij een antistatische en antibacteriële bekleding een perfect hygiënisch werkblad.

In twee variaties beschikbaar

Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur is het luxelaminaat beschikbaar in twee variaties: het FENIX-gamma, fluweelzacht bij het aanraken en met mat uitzicht, en het FUTURA-gamma, waar de afwerking in de kern van de stof gegraveerd is, hetgeen voor een zeer authentiek gevoel zorgt. 

In de massa gevormd

Het werkblad in luxelaminaat is perfect op zijn plaats in de keuken en maakt bijvoorbeeld de ergonomische installatie van de gootsteen mogelijk, waarbij het druipvlak rechtstreeks in de massa gevormd wordt, of ook in de badkamer, waar de vlakke inbouwkom geïntegreerd kan worden in de wastafel.

In verschillende diktes verkrijgbaar

Mobalpa biedt een variëteit aan werkbladdiktes aan voor zijn luxelaminaatgamma, van 12 tot 75mm voor de keuken en tot 100mm voor de badkamer. De verschillende werkhoogtes bieden de mogelijkheid om met verschillende niveaus te spelen, waarbij het mogelijk is de ruimtes te moduleren naar eigen smaak. Het gamma is op bestelling beschikbaar sinds december 2016. 

Op Batibouw zal FENIX-laminaat voorgesteld worden in de keuken Melia, in de momenteel helemaal volgens de trend “all black” kleurschakeringen, en in de badkamer Osaka. Bezoek ons op Batibouw 2017 in hal 11, stand 411.

Prijs van de Mélia keuken, met werkblad in luxelaminaat : 22 982 €

Prijs van de Osaka badkamer, met wastablet in luxelaminaat : 9 788 € 

Wilt u meer weten over deze nieuwe werkbladen, vul het aanvraagformulier in en wij nemen met u contact op.