Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, is als producent van terrastegels en sierbestrating één van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment in Europa. Het assortiment is ruim en wordt opgedeeld in terrastegels, klinkers, natuursteen en randafwerking. Marlux in België stelt in totaal 300 mensen tewerk, telt 4 vestigingen en draait een jaarlijkse omzet van ongeveer 60 miljoen euro met de twee collecties ‘Marlux’ en ‘Xtirio by Marlux’.

De ‘Marlux’-collectie staat voor een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten in beton voor de aanleg van tuinpad, terras en oprit. Binnen dit uitgebreide gamma biedt Marlux alle mogelijke kleuren, formaten, structuren en producten aan om de mooiste combinaties te realiseren en zo de omgeving rond het huis passend af te werken.

‘Xtirio’ staat voor een eigentijdse collectie terrastegels in beton, die inspireren tot een uniek stukje buitenruimte. Stuk voor stuk innoverende producten die zich lenen tot de creatiefste buitentoepassingen. De collectie omvat buitentegels die ontwikkeld worden in samenwerking met tuinarchitecten en –designers om perfect in te spelen op de heersende tuintrends.


Merken: Marlux , Xtirio by Marlux
Overzicht van beschikbare informatie: 8 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 1 technische fiche.