Nieuwe toepassingen voor waterdoorlatende bestrating dankzij Hydro Store+

De hybride samenstelling, met een gesloten deklaag, een smalle voeg en een poreus onderbeton, maken Hydro Store+ uitzonderlijk interessant op vlak van waterinfiltratie en gebruikscomfort. De verschillende formaten, de kleuren en de afwerkingen maken Hydro Store+ net zo ideaal voor de inrichting van publiek ruimtes.

Poreuze stenen waren tot op heden helemaal niet ideaal voor verkeers- en wringbelasting in winkelwandelstraten, pleinen, speelplaatsen of parkings. Ook de bredere voeg of drainageopeningen waren gevaarlijk om op te wandelen.

Hydro Store+ voor waterdoorlatende verharding van publieke ruimtes is de ideale oplossing. De gesloten deklaag met microvelling van 1/1 mm en de smalle voeg aan de bovenzijde verhoogt het gebruikscomfort en de veiligheid. De smalle opening in het loopvlak bedraagt minder dan 6 mm, wat veel smaller is dan bij betonstraatstenen. Je kan er perfect met winkelkarretjes overrijden. Het stappen met hakken vormt geen probleem. En zelfs een rollator, rolstoel of kinderwagen is veilig. Ook het rolgeluid wordt gereduceerd.

De Hydro Store+ behaalde een mooie score op de test met de sensorische meetrolstoel van het Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw (OCW). 

Wil je graag meer weten over deze waterdoorlatende bestrating Hydro Store+? Vul het formulier in en je ontvangt de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email