Ontwerp en bestel je maatkast online

maatkastenonline
maatkasten ontwerp
kast op maat

Je droomt al lang van een maatkast voor je slaapkamer of dressing? Je mist een vrijstaand meubel in je woonkamer of badkamer? Dan ben je bij het Belgische Maatkasten Online aan het juiste adres!

Via maatkastenonline.be ontwerp jij in geen tijd je eigen maatkast: ingebouwd of vrijstaand, een binnen-en buitenkleur naar keuze, een ruime keuze aan handgrepen,… Zelfs schuine wanden kan je ingeven in de ontwerpmodule!

Is je ontwerp af? Dan zie je meteen de prijs die jouw maatkast zal kosten. Ben je overtuigd dan moet je enkel nog online bestellen en jouw maatkast staat binnen de 5 werkdagen als zelfbouwpakket aan je voordeur, compleet met eenvoudige montagehandleiding!

100% Belgische topkwaliteit

Als pionier op de Belgische markt geloofden we vanaf dag 1 in het concept van online maatkasten. Na 2 jaar en meer dan 600 tevreden klanten zijn we nóg meer overtuigd.  We gebruiken dan ook enkel kwalitatieve materialen (solide ruggen, scharnieren en geleiders van BLUM, kledijbar uit roestvast staal, kantenband voor extra stevigheid), maken alles op maat in ons eigen atelier in België en heb je vragen, dan staan wij klaar om je te helpen!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email