Is jouw Smart home klaar voor de zomer?

LOXONE
LOXONE
LOXONE

Een mooie groene gazon, gezellige sfeerverlichting ’s avonds op het terras en een woning die aangenaam koel blijft. Dit zijn maar enkele zaken waar een Loxone woning volledig uit zichzelf voor zorgt tijdens de warme zomermaanden. Allerhande taken worden uit jouw handen genomen. Zo kan jij genieten van de warme temperaturen zonder je om iets zorgen te maken.

Groene tuin dankzij slimme tuinberegening

’s Ochtends vroeg opstaan om de tuin te besproeien is vanaf nu verleden tijd. Loxone neemt de tuinberegening volledig uit handen en zorgt automatisch dat al dat groens en kleurrijks mooi kan blijven groeien. Dankzij een automatische activatie van een aanzuigpomp wordt het water uit de regenput op een slimme manier via sproeiers verdeeld over de tuin. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de weersvoorspellingen. Zo wordt er niet beregend wanneer er neerslag verwacht wordt. Ook het niveaupeil van de regenput wordt automatisch nauwlettend in de gaten gehouden.

Gezelligheid alom dankzij sfeervolle lichtstemmingen

Dat de verlichting in onze slimme woning automatisch wordt aangestuurd om zo aangename sferen te creëren, dat wisten we al. Maar wist je ook dat we de gezelligheid en het comfort kunnen doortrekken naar de tuin en het terras? Geniet deze zomer van aangename lichtstemmingen bij een glas wijn in jouw lounge. Nog een pluspunt? Laat jouw woning automatisch een insectenwerende lichtstemming activeren bij het openen van de terrasdeur. Op die manier heb je ’s avonds bij het slapengaan geen last van kleine kwelgeesten.

Altijd de juiste temperatuur

Na een gezellige avond onder vrienden is er niets zo vervelend als thuiskomen in een oververhitte woning. Thuiskomen in een koele woning is dus de boodschap! Hoe dan? Niet door vanop afstand de zonwering of airco te activeren via een app. Neen, jouw Loxone Smart Home zorgt hier volledig uit zichzelf voor. Eerst stuurt het de zonwering aan om zo een passieve koeling te creëren, dit kan immers al een temperatuurverschil van maar liefst negen graden opleveren. Is dit toch niet voldoende? Dan stuurt het Loxone systeem automatisch de koeling aan indien aanwezig. Zo kom je altijd thuis in een frisse woning.

Heerlijk zwemmen dankzij intelligente zwembadsturing

Ben jij de gelukkige eigenaar van een zwembad? Ook daar kan Loxone voor nog meer comfort en eenvoud zorgen. Dankzij een volledig geautomatiseerde zwembadsturing dien jij vanaf nu alleen nog maar te genieten. Loxone zorgt immers voor de waterdosering, de controle van de zwembadafdekking, de temperatuurregeling, de verlichting, de controle van de ph/chloor dosering en zoveel meer!

En nog tal van andere mogelijkheden

De slimme functionaliteiten in een Loxone Smart Home zijn eindeloos. Wil je ze graag zelf komen ontdekken? Boek dan snel een gratis en vrijblijvende rondleiding in de Loxone demowoning of in één van de showrooms van Loxone Partners. Dit kan heel eenvoudig via de website.

Wens je ondertussen meer te weten over de Smart Home oplossingen van Loxone. Vul het formulier in en Loxone bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email