Legrand Group Belgium, met zetel in Diegem, is een merk van de Franse Legrand Group. Legrand is de specialist op wereldvlak in elektrische en digitale woninginfrastructuren. Legrand levert al meer dan 60 jaar geïntegreerde oplossingen voor het beheer van woningfuncties zoals verlichting, verwarming, energie, netwerken en toegangscontrole. Legrand Group vertegenwoordigt de merken Legrand en BTicino op de Belgische markt en is hiermee de specialist inzake elektrisch installatiemateriaal voor laagspanning.

Legrand en BTicino beschikken over een uitgebreid gamma innoverende producten voor de woningbouw (schakelaars, domotica, distributie en beveiliging), de tertiaire sector (scholen, ziekenhuizen, kantoren, hotels, …) evenals de industrie.

De Legrand Group ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt eenvoudige  en innovatieve elektrische en digitale systemen voor een eenvoudigere communicatie, een verhoogde veiligheid en beveiliging en een verbeterd comfort in gebouwen. De catalogus bevat meer dan 215.000 items in 81 productfamilies. De groep telt meer dan 36.000 medewerkers, is rechtstreeks aanwezig in meer dan 80 landen en verkoopt zijn producten in bijna 180 landen. In 2014 realiseerde Legrand Group een omzet van 4,5 miljard euro. 


Merken: Legrand, BTicino
Overzicht van beschikbare informatie: 111 artikels, 0 bedrijfsvideos, 6 bestekteksten, 34 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 2 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.