Het montagegemak van de nieuwe kabelgoot P31+ van Legrand levert pluspunten op

Legrand Group Belgium

Vanaf 1 oktober 2019 vernieuwt Legrand het kabeldraagsysteem Van Geel P31, dat al in 2010 werd geïntroduceerd. De nieuwe P31+ zorgt dat de installatie sneller en makkelijker wordt. Daarbovenop is de P31+ kabelgoot ook uitwisselbaar met de bestaande P31. Hieronder tref je de drie grootste pluspunten van de nieuwe P31+ kabeldrager:

1e plus : Een passende oplossing voor elke toepassing en omgeving

Zo zijn er twee varianten met een geïntegreerde koppeling. De P31+ MF auto wordt bevestigd met een automatische klikkoppeling en de P31+ MF met schroeven. 
Daarnaast zijn er de klassieke uitvoeringen met koppelplaten, de P31+ ST is hierin de standaard kabelgoot maar voor zware tot extra zware kabellast zijn er de nieuwe uitvoeringen P31+ ZW en EZW. Deze hebben een industrieel design uitgevoerd in hoogtes 25, 60 en 100mm.

2de plus : de ongeëvenaarde robuustheid van het ontwerp

Legrand garandeert de robuustheid van de P31+ dankzij de geavanceerde bodemdoordrukking. De kabelgoot buigt minder door in geval van zware kabels. Bovendien verlaagt het doordachte bodempatroon het risico op beschadiging van de kabels.

3de plus : innovatieve hulpstukken

Alle hulpstukken, inclusief alle hoogtes (25, 60 en 100 mm) en materiaalsoorten waaronder nu ook standaard in RVS316L, zijn uitgerust met een vernieuwd inschuifsysteem. Het maakt het geheel extra montagevriendelijk, met nog sneller te koppelen (afgekorte) kabelgoten. Door het nieuwe P31⁺ vervalstuk is het mogelijk over te gaan van een horizontaal naar een verticaal tracé en om een brugverbinding te maken tussen de kasten. Tot slot, is er nu 1 universele deksel voor alle hulpstukken, toepasbaar op alle hoogtes.

Wil je graag meer weten over het innovatieve kabeldraagsysteem P31+ van Legrand? Vul het formulier in en Legrand bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email