Ontdek het nieuwe assortiment energiezuilen en vloerdozen van Legrand

Zuilen

Legrand introduceert nieuwe energiezuilen en vloerdozen om het woon- en werkcomfort te verhogen. Deze modulaire oplossingen zijn 100% compatibel met de vereisten van de moderne, flexibele werkplek en de informele, publieke ruimte.

Energiezuilen

Het nieuwe gamma zuilen en mini-zuilen bundelt innovatie, montagegemak en esthetiek. Het assortiment omvat een breed aanbod, waarin alle zuilen dankzij ingenieuze accessoires - zoals TV-support, signalisatiepaneel, tafelblad en -voet met of zonder wielen, flexibele Ovaline slang -  vele nieuwe gebruiksmogelijkheden oplevert.

De zuilen zijn afgewerkt in hedendaags wit, aluminium en zwart, en zijn beschikbaar in een snap-on en een universele versie. Er zijn zuilen met 1, 2 en 4 compartimenten. De 1 compartiments snap-on versie is de smalste zuil in de markt, waarin aan 2 kanten schakelmateriaal gemonteerd kan worden. De afmetingen variëren van 0,3 tot 7,8 m. Dankzij het gebruiksvriendelijke Turn & Fix systeem kunnen de zuilen eenvoudig vastgezet worden zonder gereedschap.

Voor iedere werkplek en voor elke situatie is er de juiste zuil. De erg dunne Ovaline-zuilen in geanodiseerd aluminium zijn bijvoorbeeld ideaal om desktop computers te voeden zonder dat daarvoor schakelmateriaal nodig is. Er is ook de voorbedrade rolzuil; met een dubbele usb-lader, 7 contactdozen (230 V), een tafelblad, een voet met wielen en 4 meter kabel. Deze makkelijk verplaatsbare uitvoering is de aangewezen oplossing voor vergaderruimtes.

Vloerdozen

Perfecte integratie en modulaire toepassing zijn ook de kern van het verhaal bij de nieuwe universele IK-4 vloerdozen. Zowel de standaard vloerdozen met tapijtrand of de verzonken met markeerrand passen perfect in alle vloertypes (beton- of technische vloer) en kunnen naadloos gecombineerd worden met elk type van vloerafwerking. De aantrekkelijke vormen met diverse afwerkingen maken ze ideaal voor de verschillende configuratiemogelijkheden, te voorzien met contactdozen, data- of andere aansluittechnieken afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

Afhankelijk van de toepassing en de beschikbare hoogte in de vloer kan het schakelmateriaal horizontaal (12, 18 of 24 modules) of verticaal (8, 12 of 16 modules) worden geïnstalleerd. Daarbij komt nog dat dankzij de slimme montagesystemen de vloerdoos de snelste is om te installeren. Kortom, een Legrand IK-4 vloerdoos is een modulaire oplossing die zich aanpast aan een omgeving in beweging. Ook zijn ze perfect te integreren in de bestaande vloersystemen: open vloergoot GVO-7, verzonken vloergoot GVG-5 en Soluflex kabelvloersysteem.

De innovatieve energiezuilen en vloerdozen zijn compatibel met het Mosaïc schakelmateriaal van Legrand. Mosaïc is compact, in diverse kleuren verkrijgbaar (waaronder in zwart), klik-in en een ruime keuze uit meer dan 200 functies; het ideale element in de uitbouw van modulaire oplossingen voor de open space in kantoren en winkels.

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent het assortiment zuilen en vloerdozen? Vul het formulier in en Legrand bezorgt u meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email