Ontdek hoe je op een slimme en efficiŽnte manier schakelmateriaal kan connecteren

Een bestaande woning of een nieuwbouw kan je perfect connecteren door deels bedraad schakelmateriaal en deels draadloze bedieningen te combineren. Dit kan dankzij “Valena Next with Netatmo”. De elektriciteitsinstallatie kan worden geconnecteerd zonder breekwerk of software. Gedaan dus met dure domotica!

De bedrade producten hebben een geconnecteerde gateway met een contactdoos, of met een schakelaar-dimmer voor verlichting, met een rolluik schakelaar, met een contactdoos voor een koelkast of met een micromodule voor verlichting.

Draadloze bedieningen kunnen dan weer worden ingezet om scenario’s in huis te bedienen. Denk maar aan een algemene draadloze schakelaar – dichtbij de voordeur – waarmee je alle lichten en apparaten kunt uit- of inschakelen bij vertrek of aankomst. Of een draadloze schakelaar waarmee je opstaat (rolluik omhoog) of gaat slapen (rolluik omlaag). Of een draadloze schakelaar die de verlichting of contactdozen bedient. Het grote voordeel van de draadloze schakelaars is dat je bij het herinrichten van een ruimte de draadloze schakelaar ook kan verplaatsen.

Het comfort in huis verhoogt aanzienlijk doordat lichten, elektrische apparaten en rolluiken makkelijk te bedienen zijn. Zelfs met de stem kan je bedienen, want met de spraakassistent van Apple, Google of Amazon kan je rolluiken, lichten en schakelaars bedienen. Ook als je je handen vol hebt bij aankomst aan de voordeur.

En je kan verder je installatie personaliseren, dankzij de gratis app HOME + CONTROL. Je beheert als het ware je woning op je smartphone. De gateway verbindt zich met het wifi-netwerk, waardoor het mogelijk wordt dat de smartphone connecteert met contactdozen en schakelaars. Daarnaast is het mogelijk dat je je verbruik en eventuele stroompannes kan volgen via de app. Ben je vergeten om de lichten uit te doen? Met de app schakel je zelfs op afstand de lichten uit. Controleren of uit doen? Je kan het allemaal. Zelfs wanneer je op vakantie bent simuleer je je aanwezigheid.

Hoe begin je eraan?

Met de starterskit van “Valena Next with Netatmo”. Deze starterskit omvat de gateway met stopcontact en de Algemene bediening voor Vertrek/Aankomst. Daarna kan je losse producten toevoegen. Bijvoorbeeld een draadloze schakelaar-dimmer voor de verlichting, een draadloze schakelaar voor het bedienen van de rolluiken, de draadloze bediening voor Opstaan/Slapengaan…. Daarna download je de gratis app en kan je scenario’s zelf uitwerken.

Vraag alvast vrijblijvend via het formulier de brochure aan van “Valena Next with Netatmo” en raak overtuigd van de meerwaarde.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email