Elektrische storing in huis? Stop&Go houdt uw huis in de gaten

Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium
Legrand Group Belgium

Met Stop & Go® Connected bent u in staat om de differentieelschakelaar van op afstand terug in te schakelen, na een elektrische storing. Waar u ook bent, u blijft op de hoogte van de werking van de elektrische installatie in uw huis.

Indien de differentieelschakelaar door een elektrische storing afgesprongen is, dan is het mogelijk om van op afstand deze terug in te schakelen.

Veiligheid en controle op afstand

Stop & Go® Connected heeft een wifimodule die in de verdeelkast naast de differentieelbeveiliging wordt geplaatst. Legrand ontwikkelde een applicatie Legrand POWER ON waardoor u op uw smartphone de elektrische installatie van uw eigen woning van op afstand kan volgen. Bij het afspringen van de differentieelschakelaar controleert Stop & Go® Connected de isolatietoestand van de elektrische installatie of het gaat over een permanente of niet-permanente storing. Na het detecteren stuurt Stop & Go® Connected een signaal naar de smartphone via de Legrand POWER ON-app. Gaat het over een niet-permanente storing dan kan de gebruiker kiezen om de afgesprongen differentieelschakelaar terug in te schakelen. Bij een permanente storing is het raadzaam om uw installateur te raadplegen en kan u deze op afstand niet inschakelen.

Voor heel het huis of voor specifieke toestellen

U kan kiezen om Stop & Go® Connected te koppelen met de differentieelbeveiliging van de woning of slechts op één enkele kring waar bepaalde toestellen zijn aangeschakeld die u op afstand wilt kunnen beheren en in-en uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het irrigatiesysteem in uw tuin zodat u op vakantie uw tuin kan blijven besproeien, uw pelletkachel zodat u bij thuiskomt een lekker warme living hebt, alarm in- of uitschakelen voor de poetsvrouw…

Wilt u graag meer weten over Stop & Go® Connected van Legrand? Vul het formulier in en Legrand bezorgt u de overzichtelijke brochure waarin u tot in detail alle mogelijkheden kan bekijken.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email