Draadloos opladen met inductieladers verhoogt jouw bereikbaarheid

New

Overkomt het je ook wel eens dat je je oplaadkabel van de smartphone thuis, op het werk of op reis vergeet? Je bent niet alleen. Daarom zorgt Legrand voor een oplossing waarbij je geen oplaadkabel meer nodig hebt. Draadloos opladen doe je voortaan met de nieuwe inductieladers. Enige voorwaarde is dat je smartphone voorzien is van een inductieontvanger.

Maximale autonomie

De nieuwe inductieladers van Legrand zijn geschikt voor integratie in residentiële en tertiaire projecten. Ze zorgen voor totale flexibiliteit in woningen, hotels, openbare ruimten en in kantoren. Bovendien zijn er oplossingen voor binnen- en buitentoepassingen.

De inductieladers worden ingebouwd in de muur of geïntegreerd in het meubilair. Ze zijn discreet aanwezig in elk interieur:

  • Ingebouwd in het tafeltje in de hal
  • horizontaal gemonteerd in het keukenblad
  • mobiel op bureaus of ingebouwd in een tafelcontactdoos in de vergaderzaal
  • ingebouwd in de wachtzaal bij de dokter of aan de gate op de luchthaven, …

Het zijn maar enkele van de vele toepassingsmogelijkheden. Waar of hoe dan ook, maximale autonomie en mobiliteit is gegarandeerd.

Esthetisch en functioneel

De inductieladers zijn verkrijgbaar in de gamma’s Niloé en Mosaic van Legrand, maar ook in LivingLight en Axolute van BTicino. Het ruime assortiment biedt een geschikte oplossing voor iedere omgeving.

Zo bijvoorbeeld is er de weerbestendige antivandaal inductielader (1000 mA, IK08, IP66, klasse II ZLS) in een gemetalliseerde afwerking.

Of de vlakke, ronde (diameter 80 mm) inductielader voor montage in het meubilair, inclusief micro-USB/USB-snoer (IK04, IP44, klasse II ZLS).

De laadtijd naar 100% van elke smartphone- uitgerust met een inductieontvanger -bedraagt maximaal 2 uur 45 minuten.

Bovendien is de draadloze inductielader voor muurinbouw voorzien van een bijkomende USB-poort (type A). Deze biedt de mogelijkheid om een tweede toestel  - smartphone of tablet -  met kabel op te laden.

Wil je graag meer weten over de inductieladers van Legrand en BTicino? Legrand en BTicino werkten een handige brochure uit met het volledige overzicht van de inductieladers. Zo kies je het type dat het best past in jouw project. Vul het aanvraagformulier in en deze word je toegestuurd.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email