Drie optimale afmetingen voor datacenters en lokale netwerken

Met het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen LCS³ biedt Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, een compleet aanbod bekabeling in koper en glasvezel voor de stijgende groei van datavolumes in gebouwen, aan de verveelvoudiging van het aantal netwerken en aan de behoefte aan een hogere snelheid.

Performantie, schaalbaarheid en efficiëntie

LCS³ is een belangrijke evolutie in het aanbod bekabelingsoplossingen van Legrand, die aan netwerken meer performantie, schaalbaarheid en efficiëntie biedt. Naast een belangrijke stijging op vlak van snelheid, dankzij topcategorie RJ45 connectoren en nieuwe, nog performantere glasvezelconnectoren (met een snelheid tot 100 Gbit/s), brengt LCS³ modulariteit met lades die koper en glasvezel kunnen combineren en die het aantal connectiepunten doen stijgen. Tegelijkertijd laten de nieuwe serverracks een optimalisatie van de energie toe. En de installatie en het onderhoud werden vereenvoudigd dankzij het nieuwe vergrendelingssysteem van connectoren en ladecassettes voor automatische extractie.

Oplossingen voor alle projecten

Het assortiment LCS³ laat aan investeerders, gespecialiseerde of algemene installateurs toe om een antwoord te vinden op zijn vragen. Het aanbod is aangepast aan de vereisten voor lokale netwerken (LAN) en aan de vereisten van datacenters die nood hebben aan snelheid, compactheid, schaalbaarheid en continuïteitsgarantie. Nog een troef is de synergie met andere Legrand-oplossingen, zoals met de nieuwe LCS³ kasten en PDU’s (Power Distribution Units), een ideale aanvulling op vlak van vermogensdistributie.

In het teken van innovatie

LCS³ wordt ondersteund door erkende innovaties, zoals modulaire cassettesystemen of de nieuwe kabellasser. Alle koperverbindingen in het gamma zijn bovendien PoE+ gecertificeerd. 

Legrand bracht een handige brochure uit waarin u het volledige assortiment bekabelingsoplossingen LCS³ kan bekijken. Wilt u deze graag ontvangen, dan kan u via het formulier aanvragen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email