Stopcontacten op, in, naast of onder het bureau? Legrand heeft voor elke werkplek een pasklaar antwoord

Legrand Group Belgium
bureaublok4
0870

Met het nieuwe gamma van bureau-oplossingen biedt Legrand een pasklaar antwoord op elke gebruiksvraag voor montage op, in, naast of onder het bureaublad. Is het nu een pop-up, voedingsblok, inductielader, bureaublok…? Is het voor een vergaderzaal, open werkplekken, individuele kantoren, of voor in te bouwen in meubilair…, Legrand helpt in elke toepassing. Zij het in sterkstroom- of zwakstroomaansluitingen. Ook vanuit esthetisch oogpunt kan Legrand met een brede waaier aan afwerkingen uitpakken.

De strakke Pop-up bureau kenmerkt zich door eenvoud in gebruik

Hij is er volledig geassembleerd in 1x4 en 2x4 modules, of leeg om zelf naar keuze uit te rusten met diverse schakelfuncties uit het Mosaic-assortiment: de nieuwe pop-up bureau met extra vlak design (hoogte: 5 mm). Nu specifiek voor toepassing in bureau en standaard uitgerust met installatiekit voor plaatsing in bureau. Met de vernieuwde touch knop is het automatisch openen van het deksel nog gebruiksvriendelijker en kan het met één beweging ook eenvoudig gesloten worden. Met een strakke afwerking geschikt voor kantoor en thuis, én door de snelle verbinding met mobiele applicaties, is deze pop-up helemaal klaar voor het nieuwe werken.

Daarnaast blijft de bestaande pop-up met 1x4 en 2x4 modules, actief als oplossing specifiek voor in de vloer.

Aluminium bureaublok met leeslamp in 3 versies

De bureaublokken in aluminium zijn compact en elegant. Een nieuw design uitgerust met geavanceerde functies, zoals een Mosaic-leeslamp. Ze zijn geschikt voor opbouw en kunnen worden voorzien van klembeugels voor schroefloos monteren aan het bureaublad. Legrand biedt keuze tussen de volledig uitgeruste versies met aansluitsnoer, uitgeruste versies die nog te bekabelen zijn en versies om helemaal zelf uit te rusten.

Aluminium voedingsblokken in 3 versies

Ook hier een hoogwaardig, esthetisch design in aluminium. Net als de bureaublokken zijn deze voedingsblokken verkrijgbaar in drie varianten: uitgerust met aansluitsnoer, zelf nog te bekabelen of volledig zelf uit te rusten. Maatwerkoplossingen zijn mogelijk voor perfecte integratie in elke werkplek. De voedingsblokken hebben een maximaal vermogen van 16A, 3680W bij 230V.

USB-proof inductielader voor montage in meubilair

De ronde, extra platte Mosaic-inductielader (opbouwdikte < 1,5 mm, totale diameter 85 mm) werd speciaal aangepast voor montage in meubels en werkbladen. Dankzij de inductie-antenne (8 cm²) kunnen smartphones snel en intuïtief opgeladen worden. Deze innovatie van Legrand wordt geleverd met micro-USB/USB-snoer (2,5 m), voeding USB-module (2P 110-230), zelfklevende basis en kabelbanden voor het snoer.

Meervoudige tafelcontactdoos op sokkel en draait om haar as

De meervoudige tafelcontactdozen van Legrand koppelen functionaliteit en esthetiek. De elegante verticale contactdoos is beschikbaar in wit/grijze en zwarte afwerking, en past in het interieur van elk kantoor. Meervoudig betekent hier 4 x 2P+A, te bedienen met één centrale schakelaar, en een sokkel met één USB- en één micro USB-lader. De kolom kan om haar as draaien, heeft een geïntegreerde beveiliging tegen overspanning en wordt geleverd met 2 meter snoer (3G 1,5 mm²).

Al deze bureau-oplossingen zijn teruggebracht in een handige brochure. Wilt u deze ontvangen, vul dan het antwoordformulier in en Legrand bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email