De waterbestendige vloerdoos van Legrand: flexibel, robuust en super gebruiksvriendelijk

Eén oplossing voor verschillende toepassingen

Gaat het nu over een residentieel (terras, patio, zwembad) of een tertiair project (winkelcentrum, showroom, restaurant, hotel, musea...). Over een binnen- of buitentoepassing. De vloerdoos is toepasbaar voor:

  • Cementdekvloeren : de vloerdoos wordt geleverd met een instelbare inbouwdoos
  • Verhoogde vloeren (type Soluflex) 
  • Andere toepassingen:
    • incidenteel of continu gebruik
    • frequent gebruik of voor korte duur

Verder kan de vloerdoos meervoudig samengesteld worden, afhankelijk van type/functie. Door de snelmontage Mosaic schakelmateriaal is het monteren een fluitje van een cent.

De vloerdoos is beschikbaar in twee uitvoeringen: messing of rvs

Robuuste uitvoering

De vloerdoos is volledig uit staal (IK 09) en is perfect afsluitbaar. Met een gesloten deksel behaalt de vloerdoos IP 66 en IP 54 met kabeluitgang. Hiermee is de vloerdoos conform aan IEC 60-670-1 en IEC 60-670-23. De vloerdoos is verkrijgbaar met vast scharnierend of los deksel.

Eenvoud in installatie en in gebruik

Aan de installateur is zeker gedacht. Met de instelbare inbouwdoos is het plaatsen van de vloerdoos in cementdekvloeren heel eenvoudig. Bij verhoogde vloeren voorzien we fixeerklemmen.

Maar ook aan de gebruikers werd gedacht, waardoor de toegang tot de contactdozen heel eenvoudig verloopt. Bij het openstaan van het deksel is de vloerdoos beveiligd. Zo vermijdt men dat het deksel stuk gaat.

Wilt u meer informatie ontvangen over de vloerdoos IP 66? Vul het aanvraagformulier in en wij bezorgen u de technische fiche

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email