Paul Leva, is een jonge Belgische ondernemer, die zijn eerste onderneming, actief in renovatie van gebouwen, gecreëerd in 2008. Hij is zaakvoerder van de BVBA “Entreprises Leva”, gevestigd in Wezembeek-Oppem.

 

Hij nam onlangs de beslissing om zijn activiteit van “Algemene Aannemer” van zijn bedrijf te verkopen om zich volledig te concentreren op de Leaves Free® dakgoten.

 

Ongeveer twee jaar geleden heeft hij beslist om zijn activiteiten uit te breiden door de uitvinding van zijn vader te commercialiseren: de dakgoot Leaves free®. Het betreft een nieuw profiel van dakgoten met een innovatief design. Dit product is uniek op de markt. Het is de enige dakgoot zonder onderhoud! Zo is Leva Int. Industries ontstaan als onderdeel van Entreprises Leva.

 

Tot op heden is Leva Int. Industries de enige producent van de dakgoten Leaves free®. De onderneming is in staat om te beantwoorden aan de vraag naar het product tot een productiecapaciteit die 5000 meter dakgoten overschrijdt (accessoires inclusief).

 

Om een kwalitatieve dienst, goede informatie en een onberispelijke plaatsing te garanderen,  heeft Leva Int. Industries ervoor gekozen om uitsluitend met erkende plaatsers te werken. Deze plaatsers die de dakgoten zullen plaatsen, zijn professionelen die een opleiding gevolgd hebben binnen de onderneming en die het product zeer goed hebben leren kennen.

 

Er moet zeker opgemerkt worden dat het gaat over een 100% Belgisch product geproduceerd in België.


Merken: Leaves Free
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 2 technische fiches.