Niets dat meer ergert dan dakgoten te moeten ontstoppen of elk jaar een beroep te moeten doen op een professional ? Dankzij hun unieke design verzekert de dakgoot Leaves free® een langere levensduur en wordt onderhoud overbodig.

Wat maakt de dakgoot Leaves free® zo uniek?

De bladeren glijden van het dak en vervolgens glijden ze over het gebogen deel van de dakgoot Leaves free®, een gedeponeerd model, waarna ze verticaal naar beneden vallen zonder ooit in het waterrecuperende deel van het profiel terecht te komen.

 

Het water stroomt over het dak en vervolgens over het gebogen deel van de dakgoot Leaves free®, waarna het deze curve volgt en wordt verzameld in het onderste gedeelte van de dakgoot.

De dakgoten Leaves free® harmoniseren zich volledig met uw dak en uw daklijst. Ze zijn beschikbaar in verscheidene materialen (zink – koper – aluminium) en kleuren (alle RAL kleuren zijn beschikbaar op aluminium dakgoten). Wij werken hoofdzakelijk in zink, maar wij passen ons aan aan de vraag van onze klanten naargelang het materiaal dat ze verkiezen.

Ze passen zich aan aan nieuwbouw, maar ook aan bestaande huizen ter vervanging van de bestaande klassieke dakgoot. Het gaat niet over een accessoire dat men in de bestaande dakgoot plaatst, maar wel over de volledige dakgoot. De vervanging van uw traditionele dakgoot door de daakgoot Leaves Free® vraagt geen supplementair werk in vergelijking met de traditionele dakgoot en de vervanging ervan vergt in geen enkel geval belangrijkere werken aan het dak.

De dakgoot Leaves free® is een echte kameleon

Een ander niet te verwaarlozen aspect is dat de dakgoot Leaves Free® zich aan eender welk type dak aanpast. Ze kan zich perfect integreren bij zowel een hellend dak, zowel een dak bedekt met leien, pannen of vezelcementleien. De dakgoten Leaves Free® kunnen zich eveneens integreren in een traditionele omlijsting in hout of PVC of uw daklijst vervangen.

Doordat ze vervaardigd zijn in materialen van zeer hoge kwaliteit, kunnen wij u een levensduur van meerdere tientallen jaren verzekeren.

Groot of klein onweer op komst? Op Leaves free® kan je rekenen

De dakgoot Leaves free® is in staat om tussen 15 en 25l/min te absorberen per lopende meter dakgoot. Wetende dat er bij een hevig onweer ongeveer 12 à 13 l/min per lopende meter moet geabsorbeerd worden (dit is afhankelijk van de grootte van uw dak), kunnen wij u verzekeren, dat om het even welke dakbedekking u hebt of om het even de weersomstandigheden, er geen enkel probleem zal zijn om de volledige hoeveelheid water die van uw dak stroomt op te vangen.

Betreffende de afvoer van het regenwater, wordt de dakgoot Leaves free®, net zoals een klassieke dakgoot, aangesloten aan afvoerbuizen met een diameter 80.

Bovendien staan onze accessoires u toe om de dakgoot aan te sluiten aan de afvoerbuizen op de gewenste plaats.

Beschikbare standaardlengtes zijn 3m en 5m (andere lengtes zijn beschikbaar op bestelling) en dienen aan elkaar gesoldeerd te worden en dit om een onberispelijk lasnaad te verkrijgen en de esthetiek van de goot te behouden.

Waarom kiezen voor Leaves free®?

  • Er is geen enkel onderhoud meer nodig !
  • Dankzij hun innovatieve en unieke design, stelt ze u een nieuwe vorm van elegantie voor om toe te voegen aan uw woning of aan uw commercieel gebouw.
  • Geen problemen meer met bladeren in de dakgoten, maar ook bij sneeuwval heeft de dakgoot heel wat troeven. Gedaan met vervormen van de dakgoot door smeltende sneeuw en bij het terug bevriezen tijdens de nacht. De sneeuw zal zich onmogelijk in de dakgoot kunnen accumuleren.
  • Geen afgebroken dakgoten meer door de sneeuw.
  • Leaves Free® is in staat om zeer hevige regens te absorberen.
  • De dakgoot Leaves Free® is heel redelijk in prijs. Inderdaad, plaatsing inclusief moet men rekenen op een kleine 5% prijsverschil met de klassieke dakgoot.