Squid, het ingenieus alternatief voor glasgordijnen

Squid is een zelfklevend, transparant raamtextiel dat het glasraam bedekt. De dunne tansparante stof hangt dus niet meer voor de ramen zoals bij glasgordijnen. Geen gedoe met gordijnrails, haken en andere kleine onderdelen.

Squid past in elk type interieur. In een modern gebouw zal Squid inspelen op het architecturale minimalisme. In een landelijke stijl zorgt Squid voor gezelligheid. Kiest de architect een vierkant, rond of rechthoekig raam. Squid is een veelzijdige raambekleding met nog meer troeven.

Daglicht en privacy gaan hand in hand

Squid belemmert inkijk overdag van buiten naar binnen. Privacy wordt gegarandeerd.Ook qua lichtinval zorgt squid voor optimaal zonlicht en uitzicht.

Zonlicht maar wel zonwerend

Daglicht is welkom, maar Squid zorgt ervoor dat de zonnestralen die zonnewarmte creëren tussen klassieke gordijnen en het raam wel weren. Squid kaatst als het ware warmte af.

Installeren is kinderspel

Met Squid hoef je niet te boren. In vier stappen hangt Squid op:

  1. Reinig eerst de ramen;
  2. Meet de ramen op;
  3. Kleef Squid op volgens de regels der kunst;
  4. Snij bij waar nodig en klaar!

Ook voor grote raamoppervlaktes is het installeren eenvoudig. Dankzij de instructievideo voor grote oppervlakten kan je snel aan de slag.

Onderhoud is een fluitje van een cent

Squid kan je eenvoudig schoonmaken met een microvezeldoekje of stofzuiger. Vetvlekken kan je verwijderen zonder het raamtextiel van het raam te verwijderen. Vanaf nu hoef je zelfs de binnenkant van het raam niet meer te reinigen. Squid kan ook makkelijk verwijderd worden. De stof werkt ongeveer zoals een post-it, en laat dus ook geen lijmresten na op het raam.

Ideaal voor natte ruimtes

Door de vocht- en hittebestendigheid van Squid is het materiaal ideaal voor badkamers en keukens. Enkele labotests werden uitgevoerd om de vochtbestendigheid en de lijmkracht te meten. Ook bij blootstelling aan zeer hoge UV-straling scoorde Squid hoog en bleef het materiaal intact.

Squid is beschikbaar in vijf kleuren: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock. Squid kost 59,90 euro per strekkende meter en is te koop bij verschillende verdelers in België en Nederland of via de webshop.

Via het aanvraagformulier kan u meer informatie inwinnen omtrent Squid.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email