Nieuwe kreon oran pendent glass collectie

GlassSeries

Kreon oran pendant glass is een collectie van elegante pendelarmaturen in vier verschillende glasvormen. Met de natuurlijke afwerkingen van kreon oran pendant glass, naast de armaturen van de bestaande stone collectie, speelt kreon verder in op de decoratieve trend in de verlichting en op productdifferentiatie. Kristof Pycke baseert zich voor het ontwerp op het wiskundig- en architectuursprincipe van de gulden snede, met een reeks van harmonieuze en evenwichtige armaturen als resultaat. 

Mix en match met verschillende collecties  

De collectie bestaat uit oran pendant glass armaturen met een kegelvormige lamp en een enkele of dubbele cylinderlamp. Ze zijn verkrijgbaar met een zwarte, witte, grijze of bronzen lampenkap.  

Alle armaturen zijn gemaakt met borosilicaatglas. Dit heeft een andere samenstelling dan normaal glas, waardoor het smeltpunt hoger ligt en veel beter bestand is tegen hitte. Daarnaast is het een stuk sterker en krasbestendig. Deze technische eigenschappen in combinatie met de lichtdoorlatende en decoratieve kenmerken, maken het een perfect materiaal voor de afwerking van de kreon oran pendant glass armaturen.

Bovendien maken de universele houders het mogelijk om de glazen elementen uit de glass serie en albasten componenten uit de stone collectie uit te wisselen.

Knipoog naar de wetenschap 

Het architectuursprincipe, de gulden snede, vormt de basis voor het ontwerp van kreon oran glass series.

“Kenmerkend bij deze collectie zijn de evenwichtige verhoudingen van de verlichtingscomponenten en de ruimtelijke aanwezigheid van kreon oran pendent glass. De ruimtelijkheid van het product komt tot uiting in het design, de afmetingen en het materiaalgebruik. Zo is elke vorm uniek en zorgen de gezandstraalde accenten in het borosilicaatglas voor een harmonieus diffuus lichtbeeld” 

Kristof Pycke, hoofd product development en art director bij kreon 

De combinatie van een elegante en harmonieus ontwerp én de diffuse verspreiding van een warm wit licht met kleurtemperatuur tussen 2700 – 3000K, doopt de armaturen tot echte designobjecten.  

Wens je graag meer informatie over Kreon oran pendant glass? Vul het formulier in en Kreon bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email