Geef uw gevel een persoonlijke touch!

Hoe cool is dit product van Kingspan? Een geperforeerde gevelbekleding met onderstaande iconische beeld werd gecreëerd door geavanceerde computer gegenereerde beeldvormingstechnologie waarbij elke afbeelding bestaat uit duizenden gaten die in de cassettes zijn geponst.

Met de mogelijkheid om uw ontwerp te belichten en slim gebruik te maken van kleuren, kunt u echt fantastische effecten bereiken - de enige beperking is uw verbeelding.

Wat is DRI-DESIGN?

Een product dat duurzaamheid en esthetiek met elkaar verbindt. Het gevelbekledingssysteem werd eerder al geïntroduceerd in de Verenigde Staten en in 2017 uitgerold in Europa. Dri-Design bestaat uit een metalen cassettesysteem dat tegen de gevelpanelen van een gebouw bevestigd wordt. De cassettes zijn in aluminium verkrijgbaar met een duurzame polyester poedercoating. Maar er zijn ook variaties met geanodiseerd aluminium, roestvrij staal, cortenstaal, zink of koper mogelijk.

Dri-design is een echt revolutionair systeem, waarbij elke cassette rechtstreeks op het QuadCore Karrier paneel wordt bevestigd, zonder dat ingewikkelde railsystemen nodig zijn. Dit maakt dat het eenvoudig en snel te installeren is. Cassettes kunnen in de diepte worden vergroot om een extra dimensie aan het ontwerp toe te voegen. Hierdoor is het als ontwerper mogelijk om reliëf te creëren op de gevel, want elke hoek van de cassette kan variëren in hoogte, zonder nadelige gevolgen voor de installatie.

Meer weten over Dri-design? Breng ons een bezoekje tijdens Polyclose op stand 1796. Registreer u alvast online met deze code P816444991 en print uw gratis toegangsbadge af: http://www.polyclose.be/nl/registreer-uw-bezoek

Wilt u nu al meer informatie omtrent Dri-design? Vul dan het formulier in en Kingspan bezorgt de digitale brochure van Dri-design boordevol inspiratie en mogelijkheden.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email