Kingspan platdak systeem : Technisch aan de buitenkant. Esthetisch aan de binnenkant.

Kingspan
Kingspan
Kingspan

Langere levensduur, hogere kwaliteit, meer garanties en mooiere uitstraling worden steeds meer de norm. Het Kingspan platdak systeem, bestaande uit het X-dek geïsoleerd dakpaneel  en uitbreidbaar van daglichtoplossingen tot valbeveiliging.

Eenvoudig te installeren

Dankzij één enkelvoudig component dat onder alle weersomstandigheden rechtstreeks op de dakspanten kan gemonteerd worden. Het gevolg is een snellere ingebruikname van het gebouw, wat het ook tot de ideale oplossing maakt bij renovatieprojecten.

Biedt uitstekende thermische prestaties

De PIR isolatie vult de volledige cannelure wat koudebruggen en vochttransport via de cannelure voorkomt. Bovendien is het X-dek paneel ook beschikbaar in QuadCore: dunnere panelen met dezelfde thermische isolatie.

Veelzijdig en esthetisch

3 afwerkingsmogelijkheden aan de buitenzijde: staal, membraan en scrim die bovendien onmiddelijk beloopbaar zijn, dus geen risico op schade tijdens de montage.

Een nette, schroevenvrije onderkant dankzij de installatiemethode: er zijn geen bevestigingen nodig zoals bij een traditioneel opbouwsysteem. Het resultaat is een nette, schroevenvrije onderkant die bijdraagt tot een aangename werkomgeving.

Ontdek hier waarom Hoogweg Paprikakwekerij koos voor de Kingspan platdak oplossing.

Makkelijk integreerbare accessoires

Van dakdoorvoeren, rookluiken, ventilatoren en andere technische instalaties tot valbeveiliging en daglichtoplossingen.

Dit alles met een Kingspan garantie tot 20 jaar: dat is gemoedsrust van a tot z.

Ontdek de Kingspan platdak systemen door het aanvraagformulier in te vullen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email