Betere gebouwprestaties met Kingspan

De ontdekking van onze QuadCore Technology is een baanbrekende stap op weg naar het creëren van energieneutrale gebouwen die niet alleen veiliger zijn, maar ook milieuvriendelijker.

Als u op zoek bent naar het beste thermische rendement met superieure bescherming tegen brand en met toonaangevende milieuvriendelijke eigenschappen dan zijn onze nieuwe geïsoleerde sandwichpanelen met QuadCore Technology kern precies wat u nodig heeft voor uw volgende project.

Uitleg bij infografiek:

1: De warmtegeleiding van elk isolatiemateriaal is gebaseerd op de best genoteerde lambda-waarde ten opzichte van isolatie op basis van hard polyurethaanschuim, dat doorgaans een lambda-waarde van 0,023 W/m.K heeft.

2: Het bereik van de warmtegeleiding is afgeleid uit gegevens op de websites van isolatieproducenten of conformiteitsverklaringen.

3: Vermelde W/m.K (lambda)-waardes geldig bij 10 °C.

 

De belangrijkste voordelen zijn:

Het beste thermische rendement

De QuadCore Technology biedt een superieure thermische prestatie met een U-waarde van 0,018 W/mK: dat is 20% verbetering in vergelijking met de standaardwaarde van 0,023 W/mK.

In combinatie met een optimaal gebouwontwerp wordt het terugdringen van warmteverliezen hiermee naar een hoger niveau getild. De verbeterde thermische prestatie van de gebouwschil reduceert de kosten voor verwarmen en koelen waardoor aanzienlijke energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd.

Langst gegarandeerde prestaties

Gebouwen van nu moeten veilig, efficiënt, betrouwbaar, praktisch en duurzaam zijn. Maar bovenal moeten ze een aangename omgeving bieden aan de gebruikers ervan waarbij de veiligheidseisen zijn gegarandeerd en de impact op het milieu minimaal is. Onze QuadCore Technology draagt hieraan bij en biedt zelfs nog meer voordelen. Hierdoor kunnen we uitstekende thermische en bouwkundige prestaties van het gebouw voor lange termijn garanderen, met een garantie van 40 jaar.

Superieure bescherming  tegen brand

Onze QuadCore Technology is het enige isolatiemateriaal voor panelen met gesloten celstructuur dat is getest en goedgekeurd op FM 4882 voor rookgevoelige omstandigheden. Ook zijn onze panelen met QuadCore Technology kern goedgekeurd op basis van LPS 1181 klasse EXT-B en hebben ze een FM Approval 4880 en 4881. Onze QuadCore panelen voldoen daarnaast aan de Europese brand-classificatie B-s1, d0. Het is dan ook een geruststellend idee dat onze QuadCore Technology een van de beste beschermingen tegen brand biedt die momenteel in de bedrijfstak beschikbaar is. Zo bouwen we veiligheid in voor onze bouwoplossingen.

De weg naar energieneutrale gebouwen

Onze QuadCore Technology heeft milieutechnische eigenschappen waarmee betere gebouwscores op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid worden gerealiseerd. Dankzij de hoogwaardige thermische prestaties en in combinatie met een bijpassend optimaal gebouwontwerp kan de CO2-uitstoot van gebouwen aanzienlijk worden verminderd.

Ontvangt u graag de gloednieuwe brochure rond de QuadCore Technology, vul dan het formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email