Unidek Aero, dakisolatie met sandwichelementen levert forse winst aan E-peilpunten op

Kingspan Unidek
Kingspan Unidek
Kingspan Unidek

Energiezuinig bouwen loont

Performante dakisolatie kenmerkt zich door een hoge thermische isolatiewaarde van de materialen maar ook een goede luchtdichtheid en zo weinig mogelijk koudebruggen. Door de toepassing van Unidek Aero zelfdragende dakelementen gecombineerd met de bijbehorende luchtdichte toebehoren én nauwkeurig bouwen kan worden voldaan aan deze criteria. Dat levert al gauw een winst van 15 tot 22 E-peil punten op. Daarnaast realiseert u niet alleen energiewinst en een lager E-peil, ook geniet u van een lagere energiefactuur, draagt u bij aan een beter leefmilieu en profiteert u van tal van premies en overheidssubsidies. Dakisolatie loont dus! 

Luchtdicht isoleren met zelfdragende dakelementen

Uw dak goed isoleren betekent luchtdicht en koudebrugarm bouwen. Unidek Aero zelfdragende dakelementen onderscheiden zich van schrijnwerk met kepers of spanten en andere dakelementen door de doorlopende isolatieschil. De isolatielaag van Unidek Aero steekt aan de langszijden uit, waardoor deze naadloos aansluiten. De eerste ‘koudebrug’ in het dak is daarmee al voorkomen. De zelfdragende en thermisch isolerende dakelementen worden bovenop houten steunbalken geplaatst. Met één handeling is de gehele dakopbouw kant-en-klaar, inclusief de afwerking aan de onderzijde.

 

Een comfortabele zolderverdieping binnen handbereik

Geluid van buitenaf en overlangsgeluid tussen woningen worden gereduceerd dankzij de speciaal voor deze toepassing ontwikkelde gipskartonplaat. Unidek Aero biedt bovendien een vrije keuze in binnenafwerking; de dakelementen worden geleverd met een fraaie kant-en-klare witte zichtzijde of met een robuuste gipsvezelplaat die kan worden afgewerkt naar wens. Zo kan de ruimte onder het dak eender welke bestemming krijgen zoals een slaap-, hobby- of studeerkamer.

Sterker dakelement met een snellere plaatsing

Unidek Aero dakelementen zijn zelfdragend tot 5 meter en bieden een uitstekende brandreactie Euroklasse C-s2-d0. Daarnaast kent Unidek Aero een zeer snelle plaatsing. Het is zelfs mogelijk een standaard dak dicht te leggen in 1 dag! Dakvensters kunnen eenvoudig en zonder extra onderconstructie geïntegreerd worden met behulp van Unidek Aero Dakraamkozijn. Door het ontbreken van de raveling wordt een mooie binnenafwerking gerealiseerd.

Unidek Aero is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, zolang er maar een goede onderconstructie beschikbaar is.

Batibouw actie 2015

Kom naar Batibouw 2015 en win een gratis dak!

Wilt u ook comfortabel wonen? En 30% besparen op uw energiekosten?
Afgelopen jaar presenteerde Kingspan Unidek op Batibouw de nieuwe Unidek Aero Comfort dakelementen. Deze isolerende sandwichelementen worden toegepast op gordingdaken en bieden meer comfort voor de bewoner, zijn zelfdragend tot 5 meter en kennen een zeer snelle plaatsing. Dit jaar gaan we een stapje verder en laten we zien dat het gebruik van Unidek Aero dakelementen maar liefst 15 tot 22 E-peilpunten winst kan opleveren.

Doe mee met de Batibouw 2015 win-actie van Kingspan Unidek en maak kans op 100 m2 Unidek Aero Comfort 5.0 dakelementen*! Of win één van de andere comfortabele prijzen.

Hoe neemt u deel?
Op de Kingspan Unidek stand op Batibouw 2015 (hal 5, stand 304) worden deelnamekaarten uitgedeeld (op=op). Vul de achterzijde van deze deelnamekaart volledig in. Lever deze tussen 26 februari en 8 maart 2015 in op de Kingspan Unidek stand. In maart 2015 worden de winnaars bekend gemaakt.

Voor meer informatie: http://kingspanunidek.com/benl/nieuws/batibouw-2015-verkoopactie

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email