De Kalzip Business Unit produceert en verkoopt wereldwijd Kalzip aluminium dak- en gevelsystemen en is onderdeel van de divisie Distribution en Building Systems binnen de Tata Steel Europe, de op twee na grootste staalproducent in Europa. Kalzip wordt op de markt gebracht onder het wereldwijde geregistreerde en gedeponeerde handelsmerk Kalzip.


In 1968 werd Kalzip op de markt gelanceerd. Sinds het allereerste project de Neurenbergse Congres Centrum is er wereldwijd 85 miljoen m2 Kalzip op daken en gevels toegepast.

Met fabrieken in Duitsland, Groot-Brittannië, China en Singapore evenals meer dan 25 verkoopkantoren en agentschappen, is Kalzip wereldwijd vertegenwoordigd.


Een internationaal netwerk met diverse montagepartners, systeempartners en leveranciers; onze (plaatselijke) service evenals onze 40-jarige ervaring, bieden u het perfecte systeem voor gebouwbekledingen. Of het nu gaat om daken & gevels, of om nieuwe trendsettende concepten - wij bieden volledige oplossingen en producten in de voor ons vanzelfsprekende Kalzip kwaliteit. Maak gebruik van deze knowhow en technische service vanaf de vroege ontwerpfase.


Merken: Kalzip
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.