Plooibare aluminium producten - licht en vervormbaar voor dak en gevel

Kalzip
Kalzip

Met Kalzip Plooibare Producten is het mogelijk traditionele dak- en gevelbekleding te realiseren op basis van de veelzijdige mogelijkheden van aluminium maar met de klassieke, elegante uitstraling van zink of het edele titanium. Of het nu gaat om nieuwbouw, of de bescherming en het onderhoud van waardevolle historische constructies: de specifieke materiaaleigenschappen van de Kalzip Plooibare Producten garanderen een onberispelijke verwerking volgens beproefde ambachtelijke technieken, zelfs bij lage buitentemperaturen.

 

 

 

Het resultaat: duurzame en betrouwbare daken en gevels die tot de verbeelding spreken vanwege de kwaliteit, het aangezicht en de vormgeving.

 

FalZinc

Plooibaar aluminium met een voorbewerkte zinken patinalaag, combineert de voordelen van aluminium met de tijdloze en elegante uitstraling van zink.

 

TitaanZilver

Deze voorbewerkte patinalaag met een matte, edele Titaanachtige afwerking beperkt de lichtinvalreflectie en herleidt de glansgraad tot bijna de helft in vergelijking met natuurlijk aluminium. Verwerkingssporen zoals vingerafdrukken, enz. zijn hierdoor minder zichtbaar.

Kalzip Plooibare Producten zijn zowel op rol en als vlakke plaat in verschillende afmetingen verkrijgbaar, en worden aangevuld met een omvangrijk assortiment accessoires voor dakafwatering.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email