Schakelaars, van de achtergrond naar de spotlights

Jung
11
Jung

JUNG is al sinds 1912 actief in de wereld van domotica, besturingssystemen en schakelmateriaal. Kwaliteit, techniek en design zijn de kernwaarden die JUNG hoog in het vaandel draagt. Gaat het nu om schakelaars, dimmers, draadloze technologie, deur- en multimediabesturingen en verlichtings- en temperatuurregelaars voor residentiële of niet-residentiële toepassingen, JUNG maakt tijdloze oplossingen. De LS 990-schakelaar is zo’n pracht voorbeeld. Het design van de LS 990 dateert van de jaren ’60, maar blijft een klassieker onder de vlakke schakelaars. Daarom bedacht men drie innovaties die passen in elk type interieur.

63 Le Corbusier – kleuren

Of het nu in ijzergrijs, uitgesproken ultramarijn, lentegroen of zacht abrikoos is, JUNG biedt haar designklassieker LS 990 exclusief aan in de 63 Les Couleurs® Le Corbusier-kleuren. De kleurrijke modellen dragen bij aan de esthetiek van een ruimte: contrasterend of ton-sur-ton met wanden, vloeren en interieurs. In de JUNG-fabriek worden ze met de hand beschilderd en voorzien van een fluwelen matte look. En de kers op de taart? Alle tinten van de kleurcollectie kunnen harmonieus met elkaar worden gecombineerd.

24 karaats bladgoud

Met een rechttoe rechtaan design is LS 990 een echte crowdpleaser. Voor wie de designtoer op wil gaan, zijn er naast uitvoeringen in kunststof ook uitvoeringen in echt metaal – geen metaallook dus, maar the real deal. Daarbovenop serveert JUNG zelfs de koning der metalen: een gouden schakelaar met 24 karaats bladgoud! Het goudkleurige gamma wordt vervolledigd met 3 andere geborstelde en/of gecoate metalen schakelaars in goudtinten: Goudkleurig, Messing klassiek en Messing antiek.

Plug & Light

Dankzij Plug & Light van JUNG hoeven lampen niet langer vast geïnstalleerd te worden. Met haar ledspot en ledwandstraler speelt JUNG in op de multifunctionele inzetbaarheid van ruimtes. Het moderne ledsysteem bestaat uit een lichtcontactdoos, die tegelijkertijd de voeding vormt en waarop verschillende lichtopzetstukken aan de hand van een magneet kunnen worden geplaatst. Zonder boren, zonder losmaken van klemveren, zonder lastig montagewerk.

Wil je graag meer informatie omtrent de innovaties van de LS 990-schakelaar. Vul het fomulier in en JUNG neemt vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email