Uniek aan de JASNO Swings zijn de diverse verrassende 3D standen waarin de lamellen gedraaid kunnen worden. Om en om, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen. Sfeervol, praktisch, eigentijds en passend in elk interieur.

Met een passie voor perfectie en oog voor detail blaast JASNO lamellen nieuw leven in. Inmiddels bekroond met een iF Award voor het onderscheidende design!

Uw smaak en op maat

Kies uit het mooie palet van trendy en basic interieurkleuren en stoffen, of ga juist voor contrast en kies voor twee verschillende kleuren lamellen die om en om bewegen. Met de keuze uit diverse opties, worden swings, net als onze shutters, jaloezieën en vouwgordijnen, op maat gemaakt. 

De JASNO Swings zijn er in diverse transparanties en stoffen. In iedere ruimte kunt u zo het gewenste lichteffect creëren en privacy bereiken met verticale lamellen. Bovendien zijn de stoffen van de lamellen allemaal brandvertragend.

Swings is verkrijgbaar in:

  • Geweven papier (82% papier met 18% polyester): een stoere, duurzame look. Leverbaar in semi-transparant (dus niet verduisterend);
  • 100% polyester: een mooie stof met fijne maar stevige structuur. Met deze swings bereikt u de meeste privacy;
  • 100% trevira cs: deze swings zijn het meest transparant door de fijne structuur van deze hoogwaardige stof

Meer informatie over Swings

Bezoek ons op Batibouw 2016 : paleis 3, stand 302