Wat is Moduleo?

Moduleo®  is een divisie van de IVC Group, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van vinylvloerbedekkingen. Moduleo® is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige modulaire designvloeren voor residentiële en commerciële toepassingen. De onderneming heeft in Avelgem (België) geïnvesteerd in een gloednieuwe “groene” productiesite die op een milieuvriendelijke manier, met gepatenteerde technologie, een grote variëteit aan dessins, texturen, kleuren, formaten en afwerkingen kan produceren. De ontwerpen imiteren waarheidsgetrouw de fijne patronen en texturen van de natuur.

Het gepatenteerde Click systeem laat toe om – zonder lijm of uitgebreide voorbereiding van de vloer – heel snel een nieuwe frisse look aan uw vloer te creëren. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een traditioneel geplaatste vloer. Ze zijn waterafstotend, makkelijk te reinigen en kunnen probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming.

Moduleo® beschikt  vandaag over verschillende vestigingen in het buitenland: vanuit Duitsland, Engeland, USA, Rusland en Polen worden de lokale markten bespeeld door afdelingen die de eigen markt door en door kennen. Moduleo® is wereldwijd verkrijgbaar.

Een duidelijke trend

Moduleo® Design Floors ziet duidelijk een trend op de Europese markt waarbij overwegend wordt gekozen voor licht gekleurde vloeren. Ook de vraag naar bredere planken en grotere tegels neemt toe. Deze duidelijke wijzigingen in het aankoopgedrag van consumenten zijn een gevolg van de overkoepelende trend om steeds meer voor open woonruimtes te kiezen. Moduleo® Design Floors is een onderdeel van Europa’s grootste vloerenfabrikant IVC. Het Belgische bedrijfis actief over gans Europa en de V.S

 

  

Wat is ITEC?

ITEC Contract Floors is ook een divisie van de IVC Group in België . Wij leveren commercieel vinyl voor zwaar gebruik en veiligheidsvloeren geschikt voor verschillende omgevingen.

Commercieel of publiek gebruik, retail, onderwijs of gezondheidszorg, Itec Contract Floors biedt vinyl vloeren aan die een uitstekende duurzaamheid, onderhoudsgemak en verbluffende variatie aan dessins heeft. Dankzij de hulp en de ervaring van verschillende klanten, proberen we de producten met BRE-certificering constant te verbeteren. 

De collectie iSafe geavanceerde veiligheidsvloeren van Itec biedt ruimtes een veiligheidsvloer aan waar een hoge mate van slip weerstand van toepassing is, zowel in natte als droge omstandigheden. Onze iSafe vloeren dienen als een “go-anywhere”- oplossing. 

Onze akoestische vloeren verminderen het geluid tot 20DB. Met Hyperguard+, de technologie die geen speciaal onderhoud vereist, zal de ITEC akoestische vloer voorzien worden van een speciale onderlaag of akoestische - reductie ondervloer om het geluid in multi-level woningen te verminderen to 20DB.


Merken: moduleo, itec
Overzicht van beschikbare informatie: 57 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 23 brochures, 0 CAD tekeningen, 1 certificaat, 5 handleidingen, 0 instructievideos, 13 technische fiches.