Dat je het effect van een vloer niet mag onderschatten, laat Moduleo® graag zien. De vernieuwde collecties Select en Transform – in primeur voorgesteld op Batibouw – staan voor een nieuwe generatie modulaire vinylplanken en -tegels. Van een fascinerende houtnerf met gedetailleerde textuur tot een koele betonlook met een glimp van glitter. Verrassen zullen deze luxueuze vinylvloeren je sowieso…

Niet iedereen heeft dezelfde wensen of hetzelfde budget. En niet elke ruimte vraagt dezelfde vloer. Denk maar aan een badkamer waar het vochtig is, een gang die vaak vuile voeten ziet, een eetkamer waar je dagelijks met stoelen schuift of een slaapkamer die enkel voor jou en je partner is bedoeld. Moduleo® helpt je op weg met een collectie op maat.

Moduleo® Select, natuurlijke elegantie

Voor wie niet kan kiezen tussen vorm en functie, ontwierp Moduleo® de instapcollectie Select, geschikt voor elke ruimte in huis. Want deze duurzame planken en tegels combineren het beste van twee werelden: de natuurlijke elegantie van hout en steen, gecombineerd met alle praktische voordelen van slijtvast vinyl. Dankzij de speciale beschermlaag Protectonite® – die de vloer beschermt tegen vocht en vlekken – geef je ook je keuken of badkamer een tijdloze look, geïnspireerd door de rijkdom van de natuur.

Moduleo® Select trekt met haar vele dessins en kleuren een register van stijlen open, van Scandinavisch fris tot dynamisch en gedurfd. Drie verschillende vloeren in beeld:

  • Moduleo® Select Midland Oak: Deze stijlvolle eik met licht gewassen effect voelt zich in elke ruimte thuis en geeft je interieur een elegante, tijdloze toets.
  • Moduleo® Select Maritime Pine: Op zoek naar een vloer met karakter? Met dit rustiek dessin vol details maak je sowieso een statement qua stijl.
  • Moduleo® Select Jetstone: Deze nieuwkomer leent zich perfect voor minimalistische interieurs met industriële charme. De koele tinten versterken de betonlook en creëren een heel modern accent.
Moduleo® Select Jetstone

Praktische info

- Totale dikte: 2,35 mm (te verlijmen versie)/4,50 mm (click-versie)
- Aantal dessins: 6 (4 hout, 2 tegels)
- Aantal kleuren: 32 (24 hout, 8 tegels)
- Slijtlaag: 0,40 mm
- Aanbevolen verkoopprijs: € 29,95/m2 (verlijmen)/€ 42,95/m2 (click)
- Verkrijgbaar: lente 2015

Moduleo® Transform, van sober tot spectaculair

Deze luxueuze vinylvloeren hebben hun naam niet gestolen. Moduleo® meet je interieur instant een nieuwe look aan met een indrukwekkend steeneffect of warme houtlook. Niet alleen qua design vallen deze vloeren op, ook in kwaliteit bewijzen ze hun waarde. Daar zitten de slijtvaste toplaag, 0,55 mm dik, en de speciale coating Protectonite®, die beschermt tegen vocht en vlekken, voor veel tussen.

Moduleo® Transform is geschikt voor zeer druk belopen ruimtes, in huis of voor commerciële toepassingen. Met een aanbod van 60 dessins, waaronder 42 nieuwe, kan je ook alle kanten uit.

  • Moduleo® Transform Persian Walnut: Deze natuurlijke walnotenlook combineert een opvallende lineaire nerf met variabele chocoladebruine en middenbruine schakeringen. Voor een warme vloer onder je voeten.
  • Moduleo® Transform Blackjack Oak: Met dit nieuwe dessin zet Moduleo® een aparte en aantrekkelijke afwerking in de markt: met kalk behandelde gewassen eik gecombineerd met een rijkdom van kleuren.
  • Moduleo® Transform Steelrock: Deze luxueuze tegels met de look van een verweerde staalplaat geven elk eigentijds interieur een unieke, industriële look met metaaleffect.

Praktische info

- Totale dikte: 2,50 mm (te verlijmen versie)/4,50 mm (click-versie)
- Aantal dessins: 15 (10 hout, 5 tegels)
- Aantal kleuren: 60 (39 hout, 21 tegels)
- Slijtlaag: 0,55 mm
- Aanbevolen verkoopprijs: € 36,95 /m2 (verlijmen)/€ 46,95 /m2 (click)
- Verkrijgbaar: lente 2015

Moduleo®, nieuwe generatie modulaire vinylvloeren

De vernieuwde collecties Select en Transform bewijzen opnieuw de constante investering van Moduleo® in productdesign en ontwikkeling. Het resultaat is een nóg luxueuzere vinylvloer, extra slijtvast met een opbouw in 8 lagen en met de beste dimensionale stabiliteit op de markt.

Ook de vlotte plaatsing typeert de nieuwe generatie modulaire vinylvloeren van Moduleo®. Het geëvolueerde kliksysteem LockXpress [LXP] laat een snelle zwevende installatie toe, met een tweemaal sterkere verticale vergrendeling. Ideaal voor renovatieprojecten en doe-het-zelvers. Daarnaast zijn de vloeren ook verkrijgbaar in een te verlijmen versie (dryback).