Een stukje donker drama. Elegant lijnenspel. Een verweerd accent. Of gewoon de onvervalste charme van eik. Met houtdessins kan je binnenshuis alle kanten uit én teken je altijd voor een authentieke, warme look. Het Belgische merk Moduleo® gaat een stap verder met ‘Impress’: een collectie modulaire luxe vinylplanken, innovatief gedrukt, met een indrukwekkend reliëf van nerven, knopen en groeven.

 

Te ontdekken op Batibouw: Hal 6, Stand 121

 

Natuurgetrouw gedrukt: ‘Embossing in register’

Achter de vernieuwende houtlook van Impress schuilt een innovatief en hoogtechnologisch procedé, ‘Embossing in register’ genoemd. Concreet brengt Moduleo® de dessins via cilinders aan op de rollen vinyl, die vervolgens tot planken worden verwerkt. Daarbij stemt het dessin tot in detail overeen met de oppervlaktestructuur: zo voel je de nerven, knopen en groeven precies op de juiste plaats. Met Moduleo® breng je een stukje natuurgetrouw design in huis.

 

Impress, luxe vinylplanken met voordelen

De modulaire collectie Impress heeft oog voor detail en brengt karaktervolle houtsoorten tot leven. Zo vindt elke interieurliefhebber inspiratie én een antwoord op de interieurtrends van morgen. Ga je voor de verweerde, rustieke ‘Castle Oak’ met dramatisch effect? Of zoek je liever een nostalgisch accent met ‘Scarlett Oak’, met zijn ambachtelijke loodwitbehandeling? ‘Country Oak’ biedt dan weer een elegant lijnenspel vol imperfecties, terwijl de warme tonen van ‘Eastern Hickory’ temperament in huis brengen en ‘Mountain Oak’ voor een onvervalste charme van rustiek hout tekent.

 

Eastern Hickory 8851 0292


Mountain Oak 9381 0297

 

Niet alleen op het vlak van design blinken de luxe vinylplanken van Moduleo uit. Met hun gelaagde oppervlak en hoogtechnologische samenstelling kunnen ze heel wat troeven uitspelen wat installatie betreft, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn de modulaire vinylvloeren heel hygiënisch, geluiddempend én grotendeels recycleerbaar.

 

IMPRESS by Moduleo

  • Totale dikte: 2,5 mm (te verlijmen versie)/4,5 mm (click-versie)
  • Aantal dessins: 5
  • Aantal kleuren: 22
  • Slijtlaag: 0,55 mm (= residentieel en contractgebruik)
  • Aanbevolen verkoopprijs: € 39,95/m2 (verlijmen)/€ 49,95/m2 (click)