Uitbreiding van de collecties Transform en Impress

Met Moods introduceert Moduleo een creatieve studio waarmee klanten een persoonlijke stempel op de vloer kunnen drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door zijn bekende Transform en Impress collecties uit te breiden met 8 innovatieve formaten. Deze geometrische vormen zijn onderling compatibel en ook met de standaard Moduleo formaten. Daardoor zijn eindeloze verlegpatronen mogelijk. En zo bepaal je meer dan ooit zelf de uitstraling van de ruimte, van uiterst speels tot strak-modern of traditioneel. Niet toevallig dus, dat Moduleo Moods werd genomineerd bij 60 meest innovatieve producten van DOMOTEX2016 (Hal 6, stand C30).

Nieuwe geometrische en rechthoekige formaten

Een klassieke houtvloer die plots overgaat in kleurrijke vijfhoeken? Een strak visgraatpatroon of liever speelse driehoeken? Niets is meer inspirerend dan de nieuwe geometrische formaten van Moduleo Moods om je creativiteit en persoonlijkheid in je interieur uit te drukken.

De Moods formaten omvatten geometrische en rechthoekige vormen, variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt, van zeshoek tot driehoek en ruit. Omdat alles samen past, kan je oneindig veel kanten uit. Van ‘mild to wild’, of van een vrij traditionele visgraat tot een grillig, kunstzinnig patroon ontsproten aan je eigen creativiteit.

Ode aan de creativiteit

De dessins zijn gebaseerd op een selectie van de bestaande Transform en Impress collecties. Maar omdat ze op een totaal nieuwe manier worden getoond, ontstaat er een verrassend effect. Kortom, Moods -een echte ode aan creativiteit - biedt een antwoord op de vraag van consumenten en architecten naar een meer persoonlijke invulling van de leefruimte.

Genomineerd voor Innovations@DOMOTEX

Moduleo Moods werd door een 10-koppige jury van specialisten in (interieur)architectuur en design genomineerd voor de ‘Innovations@DOMOTEX’. In totaal werden 60 innovatieve producten geselecteerd omwille van hun relevantie voor de diverse doelgroepen, technologische innovatie, designconcept en uitzonderlijke kwaliteit. De genomineerden krijgen per categorie een aparte exhibitieruimte in hal 6 (textiel en elastische vloerbekleding) hal 9 (laminaat en parket) en hal 17 (handgemaakte tapijten). Moduleo is te vinden in hal 6, stand C30.

Moduleo Moods is beschikbaar vanaf lente 2016.