De nieuwe collectie Moduleo® luxevinyl in tegels of planken speelt met glans, zachte tinten en een onweerstaanbaar metaaleffect. Vloeren uit de Moduleo® Transform-collectie zijn voorzien van een dikkere slijtlaag. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt voor een uitstekende vlekbestendigheid. Uitgevoerd in Steelrock ontstaat een stoere basis voor het interieur.

Dit design creëert een moderne en industriële look & feel, geïnspireerd op gebruikte staalplaten. De kleurschakeringen geven de koude aanblik van staal een vleugje warmte.

Na het gebruik van beton in commerciële ruimtes, wint deze look ook binnenshuis aan belang, zowel in een industriële loft als een klassieker interieur. “Concrete” inspireert je tot een verrassende designvloer. Idem voor Fazino Maple waarbij de metaalachtige weerschijn en scherpe details dit dessin in een heus kunstwerk veranderen.

De reliëfdruk van de Impress-reeks maakt Scarlet Oak al uniek: je voelt de diepte van de groeven, lijnen en knoesten van het hout. Het metaaleffect zorgt voor een nog indrukwekkendere vloer, waarbij de natuurlijke nerf met witte pasta wordt opgevuld voor een grijsachtige aanblik.

Vloeren uit de Select-collectie hebben ook een vlekbestendige Protectonite-laag. En doordat ze daarnaast vochtwerend zijn, passen ze perfect in je keuken of badkamer. Cantera combineert een zacht metaalbruin met een delicaat patroon tot een echte allroundvloer. Met alle voordelen van vinyl uiteraard: waterafstotend, krasbestendig, onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend.

Prijzen

Select

Dryback: 29,95 €/m2 – Click: 42,95 €/m2

Transform

Dryback: 36,95 €/m2 – Click: 46,95 €/m2

Impress

Dryback: 39,95 €/m2 – Click: 49,95 €/m2