De vloer van de slaapkamer? Dat vraagt om iets warm, elegant, onderhoudsvriendelijk en… stil. Weinig materialen kunnen dat allemaal beloven, maar één ervan is alvast het innovatieve Moduleo®, van Belgische makelij. Door het eigentijdse concept in planken of tegels, de vele dessins én het gebruiksgemak zou dit ‘luxevinyl’ wel eens dé nieuwe trend kunnen worden in de slaapkamer van zowel kinderen, tieners als volwassenen.

Voor de slaapkamervloer zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Toch één tip voor bouwers en verbouwers, om later elke dag goed te beginnen: zorg voor een aangename vloer als je je benen uit bed zwiert. De Belgische designvloeren van Moduleo laten zien dat je met het hedendaagse luxevinyl vele richtingen uitkan in de slaapkamer van jong en oud.

Zo is een Moduleo vloer warm. Letterlijk en figuurlijk. Je kan dus perfect kiezen voor de natuurlijke ‘look’ van hout of steen, maar dan zonder de koude ‘feel’ (of de hogere kostprijs). De Protectonite® beschermingslaag is vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk, maar ook water- en slipbestendig: een extra troef voor elke (kinder)kamer.

Classic Oak 24228

Een Moduleo vloer geeft daardoor ook beduidend minder geluidsweerkaatsing of storende loopgeluiden dan andere oplossingen voor vloerbekleding. Tot slot is Moduleo door zijn dunne, soepele en modulaire structuur in planken of tegels ideaal voor renovatie. Mits een egale en drukvaste ondergrond, kan je een Modueo vloer bovenop de bestaande vloer leggen.