Dak (bijkomend) isoleren? Een schot in de roos met ISOVER Suspente PlaGyp I

ISOVER

Is je dak nog steeds niet (dik genoeg) geïsoleerd? Hoog tijd om daar verandering in te brengen, zeker nu er nog tal van premies en fiscale voordelen zijn. Om verbouwers aan te sporen zo snel mogelijk hun dak (bijkomend) te isoleren, heeft ISOVER, marktleider in isolatie van hellende daken, een all-in-onesysteem op de markt gebracht: ISOVER Suspente PlaGyp I. Deze ophangstangen maken het mogelijk om makkelijker en efficiënter dan ooit een optimaal geïsoleerd en perfect luchtdicht dak te realiseren, met gipsplaten als afwerking incluis. Zowel voor de professionele aannemer als voor de doe-het-zelver.

Gedaan met uitstellen!

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. De isolatie van een ongeïsoleerd dak vermindert de jaarlijkse energiefactuur immers al snel met 30%. En ook als je dak in het verleden al werd geïsoleerd, is het zeker aan te raden om bijkomende isolatie aan te brengen. Elke bijkomende centimeter isolatie resulteert immers meteen in meer energiebesparing, meer wooncomfort en hogere premies.
Je dak (bijkomend) isoleren doe je wel best zo snel mogelijk. De kans is immers heel reëel dat vanaf midden of eind 2016 de premies en fiscale voordelen voor dakisolatie systematisch zullen worden afgebouwd.

Dak (bijkomend) isoleren wordt kinderspel

Isoleren aan de binnenzijde is sowieso de meest eenvoudige en de goedkoopste oplossing om een hellend dak (bijkomend) te isoleren. Zeker als je isoleert met Isoconfort 32 of 35 van ISOVER. Deze halfstijve platen uit minerale wol kan je immers makkelijk op maat snijden en laten toe om de kleinste hoekjes op te vullen met isolatie.
En de nieuwe ISOVER Suspente PlaGyp I-ophangstangen maken het nog makkelijker om snel en efficiënt een maximale energiebesparing, een perfecte luchtdichting, een verdoken plaatsing van elektrische leidingen zonder doorboringen en een verzorgde afwerking met gipsplaten te bereiken….

In 6 stappen naar een volledig geïsoleerd dak

Het principe van de ISOVER Suspente PlaGyp I-ophangstangen is even eenvoudig als geniaal. Het traject van een ongeïsoleerd dak tot en met de afwerking met gipsplaten behelst 6 eenvoudige stappen: 

 

Stap 1 : Schroef de Suspente PlaGyp I op de houten dakstructuur

Stap 2 :Plaats de eerste isolatielaag tussen de kepers

 

Stap 3 : Prik de tweede isolatielaag over de Suspente PlaGyp I en klik de gele rondelle vast

Stap 4 : Prik het vochtregulerend lucht-dampscherm over de Suspente PlaGyp I, sluit af met de gele dop en werk luchtdicht af met tape en mastiek.
Stap 5 : Klem de plafondprofielen over de gele doppen.

Stap 6 : Schroef de gipsplaten op de plafondprofielen en plaats de elektrische leidingen in de ruimte tussen het dampscherm en de gipsplaat.

Bekijk alvast dit plaatsingsfilmpje en raak overtuigd van de eenvoud van werken met de ISOVER Suspente PlaGyp I-ophangstangen:

 

 

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email