ISOPROC heeft zopas de volledige eigendom verworven over de nieuwe cellulosefabriek in Achêne (Ciney), waar sinds een half jaar cellulosevlokken Dolcea worden gefabriceerd. Hiermee kan ISOPROC zijn cliënteel opnieuw een totaalpakket aanbieden.

 

De voorbije maanden is aangetoond dat het met deze productielijn mogelijk is om cellulose te produceren die een bijzonder goede thermische isolatie  (gedeclareerde lambda-waarde = 0,038 W/(m.K)), koppelt aan een hoge zettingszekerheid, een vlotte verwerkbaarheid en een lage stofontwikkeling bij de plaatsing.

 

Dit topproduct past naadloos (letterlijk) in het rijtje geselecteerde merken dat ISOPROC SOLUTIONS commercialiseert. Met deze overname krijgt het merk de kans om verder te groeien en te profiteren van de synergiën met de andere merken en het netwerk van professionele cellulose plaatsers. ISOPROC SOLUTIONS blijft bovendien sterk investeren in de verdere ontwikkeling, zodat de bouwprofessional zeker kan zijn van een sterk, betrouwbaar en competitief product, nu en in de toekomst.

 

Wilt u meer weten over de overige voordelen van cellulose-isolatie, klik dan hier.