Inter-Beton verkoopt, produceert en levert stortklaar beton. In België is Inter-Beton overtuigend marktleider in haar sector. Daarnaast adviseren wij zowel klanten als andere directe betrokkenen over alles wat van kortbij of veraf met stortklaar beton en aanverwante producten te maken heeft.

In de “Act local think global”- filosofie wensen wij kort bij onze klanten te staan. Onze organisatie is daarom sterk gedecentraliseerd: alles gebeurt vanuit de betoncentrales om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen dienen. Daartegenover staat dat we via ons uitgebreid netwerk van centrales u in quasi alle regio's kunnen bedienen.

 

Dankzij een beleid van constante verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van innoverende producten, slaagt Inter-Beton erin de toepassingsgrenzen van het stortklaar beton almaar te verleggen. Inter-Beton respecteert in al haar productiecentra de geldende milieu- en veiligheidswetten. Wij steunen daarbij op een milieu- en veiligheidsplan en intern in voege zijnde procedures. Deze procedures werpen hun vruchten af voor het welzijn van het personeel en de relaties met de klanten, de overheid en de buurtbewoners.

Inter-Beton vierde in 2007 haar 40ste verjaardag en maakt vandaag deel uit van de internationale HeidelbergCement Group. Deze groep met zowat 53.000 medewerkers is wereldleider in granulaten en is verder een prominente speler in de sectoren cement, beton en bouwmaterialen.


Merken: Inter-Beton
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 6 technische fiches.