Infralia bestaat sinds 2003 en is een Belgisch OEM-bedrijf dat infrarood verwarmingspanelen en radiant heaters produceert en verdeelt, zowel voor thuis als voor de professional.

Infralia staat borg voor design en kwaliteit. Ons snel groeiende klantenbestand wijst erop dat steeds meer gebruikers de voordelen weten te appreciëren die onze vinfrarood oplossingen  bieden voor elke verwarmingstoepassing.

De naam Infralia is op korte tijd een sterk geregistreerd merk geworden, heel bekend bij professionele en particuliere gebruikers. Onze apparaten zorgen voor een warm onthaal in tal van burelen, huiskamers, restaurants, turnzalen, ateliers, etc. kortom alle plaatsen waar warmte nodig is.

Als pioniers in de infrarood verwarming voor commerciëel en particulier gebruikt, zijn we helemaal overtuigd dat infrarood verwarming dé verwarming van de toekomst zal zijn. Klassieke verwarmingssystemen kunnen niet op tegen de talrijke voordelen van verwarming op infrarood.


Merken: Infralia
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 4 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.