Blacklight Infrarood Radiant Heater met nieuw design en nieuw warmte comfort

De Infralia Blacklight Radiant Heater is een innovatieve elektrische design verwarming met hoge intensiteit voor een snelle en comfortabele verwarming, zowel voor residentiële als commerciële of utilitaire toepassingen.

De Blacklight Heater is een stijlvolle en energie-efficiënte optie voor infrarood verwarming van overdekte terrassen, veranda’s, werkruimtes, pool houses, balkons, etc,… , maar ook voor alle binnengebruik zoals in leefruimtes, salons, bureaus, badkamers, werkruimtes, showrooms, etc..

Uniforme warmteverdeling met het keramisch infrarood verwarmingspaneel

Het keramisch infrarood verwarmingspaneel combineert 2 manieren van verwarmen: lange infrarood golven en thermische convectie warmte, die samen zorgen voor een uniforme warmteverdeling in de ruimte en deze warmte ook onderhouden.

Bespaar op uw maandelijkse elektriciteitsrekening

De keramische hybride infrarood verwarmingspanelen zorgen, dankzij de combinatie van infrarood en convectie, voor een gelijkwaardige energiebesparende warmteverdeling. Onze panelen hebben zelfs tot 4 keer minder vermogen nodig in vergelijking met andere manieren van verwarmen.