Contactloze water- en zeep dispenser om infecties te vermijden

Met Intellimix® zet Ideal Standard de nieuwe norm voor hygiëne. Deze slimme en duurzame kraan geeft gedoseerd water en zeep af voor een perfecte reiniging van je handen, 100% contactloos. De ideale oplossing voor kantoren, winkelcentra, hotels en restaurants, precies omdat Intellimix® gebruikers stimuleert om heel intuïtief de handen altijd met zeep te wassen.

De handen wassen met water en zeep, gedurende minstens 20 seconden, is een van de gemakkelijkste maar tegelijk ook efficiëntste manieren om de verspreiding van virussen en bacteriën te voorkomen. Ondanks deze aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt uit onderzoek dat 30% van de Europese kantoormedewerkers zijn handen niet met zeep wast. Bij wie dat wel doet, gebruikt 95% niet genoeg zeep of water om het risico op infecties te vermijden.

Met Intellimix® reikt Ideal Standard een praktische én duurzame oplossing aan voor meer hygiëne op de werkvloer of in openbare sanitaire ruimtes. Deze technologische kraan, 100% aanraakvrij, is ontworpen om bij elk gebruik zowel zeep als water af te geven. Daarbij geeft het ingebouwde scherm duidelijke handwasinstructies voor optimale hygiëne en lijken de dagen van aparte zeepdispensers – die vaak tot onhygiënische wastafels leiden – straks geteld.

Voor een echte personalisatie, kan zelfs het bedrijfslogo op het kraandisplay vermeld worden.

Ondanks het feit dat bij elke wasbeurt een optimaal zeepvolume wordt geleverd voor een betere hygiëne, vermindert Intellimix® de totale hoeveelheid zeep en water die doorgaans wordt gebruikt in sanitaire ruimtes met traditionele kranen.

 

Zo kan Intellimix® kostenbesparingen optekenen tot 80% voor het gebruik van zeep en 85% voor water. Bovendien kunnen facility managers heel eenvoudig de instellingen beheren – zoals zeep- en cyclusinstellingen – via de smartphone (Bluetooth-app).

De kraan is verkrijgbaar in chroom en Black Onyx, in wastafelmodel en wandmodel.

Wil je graag meer weten over Intellimix® zet Ideal Standard? Vul het formulier in en je ontvangt de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email