Vandaag ziet IBIC.be er totaal anders uit dan gisteren. Met de lancering van zijn nieuwe website, onderstreept IBIC zijn innovatieve kracht als pionier in groendaken, daktuinen en veiligheid. “We verzetten de bakens niet alleen op de daken, maar ook digitaal”, zegt General Manager Dave Martens. IBIC.be informeert en inspireert meer dan ooit. Tijd om de troeven van dé groendakspecialist te (her)ontdekken.

Geen jaar zonder impactvolle vernieuwing bij IBIC. Twee jaar geleden nam het bedrijf De Boer Green Solutions en De Boer Safety over, waarmee het een belangrijke activiteit toevoegde aan de drie bestaande afdelingen ‘Design’, ‘Realize’ en ‘Care’, namelijk ‘Safety’. In oktober vorig jaar verhuisde IBIC naar een oogstrelend nieuw gebouw – uiteraard met demonstratiedaktuin – in Aartselaar. En vandaag gaat de grondig vernieuwde site IBIC.be online.

“Het eerste wat de bezoeker wellicht opvalt, is dat de site er frisser en speelser uitziet. Dat is op zich al geweldig, want ook in onze ontwerpen en realisaties krijgt de esthetiek veel aandacht”, zegt Dave Martens. Maar het gaat om meer dan een visuele opsmuk, IBIC.be bewijst ermee een totaaloplossing te bieden voor groendaken en daktuinen. Martens: “Ontwerp, realisatie en onderhoud, zijn al vele jaren de sterke drie-eenheid van IBIC. Daar voegen we nu valbeveiliging naar het dak, op het dak en van het dak – onze allernieuwste specialisatie – aan toe. Daarbij hoort ook het plan, de uitwerking , de installatie en het onderhoud van de veiligheidsuitrusting. Denk aan ankerpunten, kooiladders, leeflijnen. Ons dienstenpakket is daardoor meer dan volledig, en extra attractief voor bouwheren, algemene aannemers, syndici, architecten en projectontwikkelaars.” Valbeveiliging neemt dan ook een prominente plaats in op de nieuwe site.

Blikvanger

Het spreekt vanzelf dat IBIC.be tekst en uitleg geeft over alle bedrijfsactiviteiten en de verschillende types groendaken. Grote blikvanger is de geactualiseerde en uitgebreide rubriek ‘referenties’, met tal van opvallende en prestigieuze projecten die de stempel IBIC dragen, zoals de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, Tour & Taxis Gare Maritime in Brussel, Budalys in Kortrijk… Stuk voor stuk bewijzen ze de zorg en deskundigheid van IBIC.

“Last maar in geen geval least, stellen we ons hele team voor. Met de jaren is onze ploeg uitgebreid, en de klanten waarderen onze persoonlijke aanpak. Nu is het nog eenvoudiger om snel contact te nemen met de juiste specialist uit onze ploeg”, besluit Dave Martens.

Breng vandaag nog (opnieuw) een bezoek aan IBIC op IBIC.be