Als marktleider in EPDM stelt I.R.S-Btech op Builty twee producten voor: RESITRIX, EPDM dakbekking met kwaliteitslabel en RESISTIT E SK, hoogwaardige waterdichtingsstroken. Duurzaam bouwen, met duurzame EPDM-producten van I.R.S-Btech: beide producten hebben hun kwaliteit al bewezen en verdienen al meer dan 30 jaar het vertrouwen van de markt.

Resistit E SK , hoogwaardige waterdichtingsstroken in gewapende EPDM

RESISTIT E SK is een kwalitatieve waterdichtingsstrook, een gewapende EPDM over de volledige oppervlakte zelfklevend. Deze EPDM stroken worden toegepast voor het wind- en waterdicht maken van naden, voegen, gevels, kozijnen en aansluitingen. EPDM stroken kunnen ook als loodvervanger gebruikt worden. Tevens zijn EPDM stroken ideaal voor bekleding van dakgoten, zowel in nieuwbouw als renovatie.

Voor luchtdichting rond ramen en deuren

Voor de afdichting van gevelconstructies worden verschillende eisen gesteld aan de eigenschappen van de zelfklevende stroken. Aan de binnenzijde van de dragende constructie is luchtdichting een belangrijke factor en zal dankzij de zelfklevende Resistit E SK condensatie van waterdamp bij ongewenste luchtstroming vermeden worden. Aan de buitenzijde daarentegen worden hogere eisen gesteld zoals 100% UV bestendigheid, winddichting en het tegengaan van waterstuwing bij neerslag of slagregen. Hiervoor wordt het toepassen van Resistit E SK stroken als afdichting in de buitenschil aanbevolen.

Meer informatie over het assortiment EPDM-stroken kan u vinden op www.irs-btech.be

RESITRIX EPDM dakrubber, met kwaliteitslabel

RESITRIX-rollen beschikken over een kwaliteitslabel, ‘warranty by I.R.S-Btech’. In combinatie met de correct gevolgde plaatsingsinstructies vormen de waterdichte garantie voor een juiste uitvoering van uw platte dak. De kwaliteit van RESITRIX-EPDM wordt op deze manier gegarandeerd en vormt tegelijkertijd de belofte van de dakdekker dat hij met een kwaliteitsvol product werkt en geschoold is om dit te verwerken. Een engagement van de plaatser aan de bouwheer en architect.

RESITRIX staat voor kwaliteit!

RESITRIX biedt een totaal gamma hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk. Meer informatie over RESITRIX kan u terugvinden op www.resitrix.be

Bewezen kwaliteit!

Resitrix en Resistit E SK zijn al meer dan 30 jaar op de Belgische markt en wordt gewaardeerd door de aannemer en voor- geschreven door de architect! Een bewezen kwaliteit waarbij deze EPDM waterdichting wordt gekenmerkt door een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar! Kwaliteit gegarandeerd! Bovendien wordt EPDM brandveilig geplaatst: er is geen vlam nodig op het dak. EPDM is heel goed bestand tegen hagel, extreme vrieskou en hoge temperaturen. EPDM bevat geen weekmakers, chloor verbindingen of andere schadelijke chemicaliën. Daarbij komt nog dat EPDM volledig recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen.

Expertise onder 1 dak!

Onze I.R.S-Btech EPDM-dakdichtingsystemen worden geplaatst door een netwerk van dakdekkers, verspreid over het volledige grondgebied van Vlaanderen en Wallonië. Onze mensen zijn dus dag na dag en dak na dak in elke regio te vinden. Onze mensen staan steeds klaar voor interventies, een dak-audit, dakonderhoud of opmeting van uw project!

Voor specifieke opdrachten kunnen we u snel in contact brengen met de door ons opgeleide dakwerkers. Wij volgen projecten van dichtbij op, en helpen u in het zoeken van de juiste partner en het juiste waterdichtingsproduct. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw projecten! Vraag uw gratis offerte, dakstudie of dakopmeting!

Met meer dan 45 jaar EPDM-ervaring garanderen wij voor uw dak de hoogst denkbare beschermingsfactor, zowel voor nieuwbouw als renovatie.