Een woning bestaat uit diverse ruimtes. Toch hebben de meeste mensen maar één thermostaat in huis. En dat terwijl in elke kamer een andere temperatuur gewenst is. Een warme woonkamer, een behaaglijke badkamer en een frisse slaapkamer bijvoorbeeld. Een slaapkamer kan echter ook een studeer- of werkkamer zijn, waardoor de temperatuurbehoefte gedurende de dag sterk kan variëren. De vraag naar warmte wisselt dus per ruimte en per tijdstip. Evohome biedt de oplossing voor een onbezorgd en optimaal woon- en werkklimaat.

 

 

 

Evohome is de overkoepelende naam voor het draadloze zoneregelsysteem van Honeywell. Centraal in dit systeem staat de evotouch, de draadloze, centrale bedieningsinterface. Via de betrouwbare RF-technologie (868 Mhz) kunnnen met de evotouch tot 8 verschillende zones worden aangestuurd. Met een uniek programma voor elke zone kunt u in elke ruimte de draadloze componenten voor radiatoren, vloerverwarming of een combinatie daarvan, eenvoudig aansturen. Afhankelijk van de gekozen configuratie kan men in de ruimte zelf ook de ingestelde temperatuur tijdelijk wijzigen.

 

Als basis voor het systeem zijn er twee pakketten samengesteld met de basisbenodigdheden voor een configuratie met radiatoren of vloerverwarming. Door de eenvoudige, menugestuurde toewijzing van nieuwe componenten zijn deze pakketten eenvoudig naar wens uit te breiden. Omdat draadloze systeem geen hak- en breekwerk vereist kan het ook eenvoudig worden toegepast in bestaande bouw.

 

Individueel instelbaar

Het innovatieve zoneregelsysteem evohome maakt temperatuurregeling per ruimte mogelijk. Geheel naar wens. Er komt dus alleen warmte in de zone of het vertrek terecht, waar daadwerkeljk warmte gewenst is. Warmte op maat.

 

Met Evohome kan de temperatuur voor elke kamer individueel worden ingesteld. Op elk gewenst moment van de dag of de nacht. Daarbij kunnen tot acht ruimtes flexibel worden bepaald. Evohome werkt geheel draadloos en vergt dus geen ingrijpende aanpassingen aan uw woning. Dé ideale oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

De bediening

Het mooie eigentijdse bedieningspaneel evotouch is verkrijgbaar met eenvoudige verwisselbare frontcovers in de kleuren gepolijst zwart, geborsteld metaal en hoogglans wit. Bediening en instelling gebeuren via een overzichtelijk aanraakscherm.

 

De evotouch is een stijlvolle verschijning in ieder interieur, waarbij minimale afmetingen garant staan voor maximale functionaliteit.

 

 

 

Efficiënt en energiezuinig

55% van de energiefactuur bestaat uit kosten voor verwarming. Het resterende verbruik wordt verdeeld over warm water, verlichting, koken en elektrische apparatuur.

 

Evohome maakt temperatuurregeling per zone mogelijk, waardoor besparingen tot 30% geen uitzondering zijn.

Belangrijkste voordelen

  • 1 bedieningspaneel voor alle ruimtes
  • 8 vertrekken individueel te regelen
  • Aan te passen aan verschillende situaties
  • Besparingen mogelijk tot 30%
  • Draadloos
  • Snelle installatie

 

Wilt u meer weten? Surf naar http://www.evohome.info/