Duurzame producten en ‘ŕ la carte’ oplossingen dankzij een team van ingenieurs dat tot uw dienst staat

Holcim
Holcim
Holcim

Holcim heeft er altijd naar gestreefd de wettelijke milieunormen na te leven en zelfs te overtreffen om een mentaliteitsverandering teweeg te brengen en zijn klanten nieuwe aanbestedingsperspectieven te bieden.

 

In deze optiek heeft Holcim zich geëngageerd in het kader van een onderzoeksproject dat wordt gesubsidieerd door het Waalse Gewest, in samenwerking met Thomas & Piron, de Universiteit van Louvain-la-Neuve en het WTCB. Het was de bedoeling de bouwmaterialen en -systemen te bestuderen die het meest aangewezen zijn voor de bouw van een passief BREEAM-gecertificeerd kantoorgebouw, en tegelijkertijd de kosten maximaal te drukken.

 

 

 

De medewerking aan dit onderzoeksproject en aan de bouw van het kantoorgebouw dat eruit voortvloeide (Ecoffice, onze nieuwe maatschappelijke zetel), heeft Holcim veel technische kennis aangereikt. Holcim bezit deze kennis trouwens ook in andere technische domeinen dankzij haar 100 jaar aanwezigheid in ons land.  Holcim wil zijn klanten hiervan mee de vruchten laten plukken.

 

Holcim stelt u zijn Technical Support Center voor: een team van experts die tot uw dienst staan en die tot doel hebben waarde te creëren voor al onze partners en klanten door een intelligente product-portfolio, uitmuntende technische ondersteuning en een pragmatisch en performant innovatiebeheer aan te bieden.

 

Dankzij onze ervaring op het vlak van EPD’s (milieugegevensfiches), milieucertificaties en normen en technologieën die verband houden met onze producten, kunnen wij u helpen om uw product- en dienstaanbod te optimaliseren om tegemoet te komen aan de meest geavanceerde vereisten.

 

Wij willen u helpen om oplossingen op maat te ontwikkelen zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten en nieuwe aanbestedingen kunt binnenhalen.

 

Met zijn 17 centrales voor stortklaar beton, zijn cementfabriek en zijn granulatengroeves is Holcim de uitgelezen partner voor de bouw van residentiële en tertiaire gebouwen, kunstwerken en wegenwerken. De talrijke voorbeeldprojecten die voorgesteld zullen worden op onze stand, leveren daarvan het bewijs.

 

Het Technical Support Center van Holcim kadert volledig in het beleid inzake duurzame ontwikkeling dat de onderneming voert. Holcim wil immers zijn verantwoordelijkheid nemen op milieuvlak, maar ook als verantwoordelijke werkgever en belangrijke economische speler in de regio’s waar het bedrijf actief is.

 

Ervoor zorgen dat ons personeel, onze klanten en onderaannemers volkomen veilig werken, dat is onze dagelijkse zorg – de basis van ons werk. Milieuvriendelijker produceren en alternatieven voor wegtransport kiezen zijn ook twee essentiële pijlers van onze activiteit.

 

Kiezen voor Holcim, dat is kiezen voor een merk dat zich duurzaam engageert. U herkent dit aan het label ‘ACT for the future’.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email