De éérste kabeldoorvoer die zich aanpast op de wanddikte

Hauff-Technik
Hauff-Technik

Hauff-Technik, Europees fabrikant in kabeldoorvoeren, leidingen en buizen, schittert opnieuw met een uiterst innovatieve kabeldoorvoer HSI150-K2-Varia. Om lekken te voorkomen bij kabel- en buisdoorvoeringen bij betonnen wanden bracht Hauff-Technik een kabeldoorvoer HSI150-K2-Varia op de markt die ter plaatse traploos instelbaar is aan de vereiste wanddikte.

Er bestaan :

  • 2 modellen voor standaard wanddiktes tussen 200 en 365 mm
  • 2 modellen voor wanddiktes tussen 365 en 575 mm

Deze zijn ook geschikt voor dubbel elementwanden. De gewenste lengte is instelbaar op basis van de schaalverdeling op de doorvoerbuis.

vb: HSI 150-K2-Varia/260-365: Minimum installatie lengte vanaf wanddikte 260mm

vb: HSI 150-K2-Varia/260-365: Maximum installatie lengte tot wanddikte 365mm

De vereiste installatielengte wordt ingesteld door gebruik van de schaal.

De kabeldoorvoer HSI 150-K2-Varia wordt ingegoten in het beton. Met de systeemdeksels en afdichtingen is het mogelijk om kabels en buizen door te voeren en-of te koppelen. Alle systeemdeksels en afdichtingen alsook het kabelbescherming en doorvoersysteem KES-M 150 kan op de HSI150-K2-Varia aangesloten worden.

Het systeem is geschikt voor doorvoer en-of koppelen van kabels en/of buizen met een doorsnede vanaf 1 tot en met 168 mm. De uiterste flexibiliteit, zeer snelle levering, eenvoudige montage en de lange levensduur resulteren in een optimale en kostenefficiënte oplossing voor de doorvoering van kabels en buizen met de bekende betrouwbaarheid van 100% gas- en waterdichte afdichting.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email