Harol stelt op Polyclose totaalconcept screens voor

Harol
Harol
Harol

Op de vakbeurs Polyclose stelt HAROL een vernieuwd en uitgebreid gamma screens voor. Resultaat: een totaalconcept waarmee men voor elke bouwbehoefte een gepaste oplossing kan aanreiken. HAROL biedt nu ook toepassingen aan voor nieuwbouw of totaalrenovatie, waaronder passief- en lage-energiebouw. Verder te ontdekken zijn de nieuwe poortpanelen en een lumineuze ledverlichting voor zonwering.

 

 “Met onze screens SC700 en SC800 hadden we al oplossingen in huis voor renovaties en bestaande ramen”, zegt Joris Draelants, verantwoordelijke productontwikkeling van Harol. “De vorig jaar gelanceerde SC900 behoorde al tot de nieuwe generatie en gaat een stap verder qua thermische en akoestische isolatie. Met de twee nieuwkomers SC910 en SC1000 kijken we resoluut ook naar de markt van nieuwbouw en de allerhoogste energie-eisen”. Kortom, met dit totaalconcept in screens kan Harol aan elke behoefte in de markt voldoen.

 

Blikvanger is ongetwijfeld de nieuwe screen ‘SC1000 Enviro’, zo genoemd omdat hij perfect aanleunt bij de trend van passief - en lage energie woningen. De kast wordt volledig in de spouw geïntegreerd en heeft geen perforatie van de bouwschil tot gevolg. Zo wordt het nieuwe screen SC1000 Enviro “een onzichtbaar, integraal deel van de woning en biedt het de beste prestaties zowel op esthetisch, thermisch als montagevlak”, zegt Joris Draelants. Bijgevolg is er ook geen invloed op het pleister- of schilderwerk en wordt meteen een geduchte bouwknoop uitgeschakeld.

 

De onderlat is volledig geïntegreerd, technisch onderhoud gebeurt efficiënt en makkelijk via de onderkant waarbij de doekrol en motor eenvoudig uitgeschoven kunnen worden. Ook de zijdelingse ritsgeleiders zijn in vooraanzicht niet te zien in de dag. Opvallend handig is het clipsysteem waarop zonder schroeven of andere zichtbare bevestigingen de geleider kan gemonteerd worden. Hierdoor heeft men ook de ruimte om eventueel een hor te plaatsen. Anders dan bij de meeste producenten is dit uitvulprofiel dus 100% gebruiksklaar ‘click & play’. De smalle geleiders zorgen er bovendien voor dat je ook een groot schuifraam kan overbruggen zonder brede, storende elementen in het midden.

 

Tweede nieuwkomer is een variant van de SC900, de ‘SC910 Pure’, die zonder isolatie geleverd wordt. Een ‘naakte’ versie als het ware, waarbij de installateur de isolatie naar wens of behoefte zelf kan invullen.

 

Ook in de markt van de sectionale poorten is het de doelstelling van Harol om een ruim gamma aan te bieden dat past bij elke bouwstijl. Bij de poortpanelen werd de keuze uitgebreid van 10 naar 12. De nieuwelingen hebben ofwel een horizontale groef voor de modernere look, ofwel de verticale profileringen die beter passen bij een fermette- of pastoriestijl.

 

Tot slot presenteert HAROL zijn eerste voorgemonteerde ledstrip op de populaire LX530 zonwering. Verlichting op een zonwering is niet nieuw, maar HAROL heeft er wel als eerste voor gekozen om de ledstrip niet op de knikarmen te monteren, maar subtiel te integreren in de onderkant van de cassette. Op die manier bewijst de strip zowel in gesloten als open stand zijn nut, met een dimbare sfeer- en functionele verlichting. Dat betekent dus ook ’s avonds genieten van een energiezuinige verlichting onder het zonnescherm, en de mogelijkheid om een extra sfeer te creëren met het RGB-kleursysteem.

 

De verschillende voordelen van de geïntegreerde ledverlichting in de LX530 zonwering:

  • Maatwerk
  • Ledverlichting discreet verwerkt in cassette
  • Dubbele functie van de zonwering: overdag zonnewering, ‘s avonds verlichting
  • Lichtkleur ‘warmwit’ = sfeervol licht
  • Dimbare verlichting
  • Led = energiezuinig én lange levensduur
  • Volledig en discreet geïntegreerd in de cassette
  • Werkt in open en gesloten toestand
  • Toepasbaar met standaard afstandsbedieningen
  • Optioneel RGB kleursysteem zorgt voor unieke sfeercreatie

 

Overzicht van het totaalaanbod screens bij Harol:

  • SC700: screen met maximale oppervlakte van 9 m2. De SC700 is het basisscreenmodel van Harol. Het is een eenvoudige en efficiënte oplossing om de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte te houden.
  • SC800: windvast en insectenwerend screen met maximale oppervlakte van 18 m2. De SC800 is het luxescreenmodel van Harol. Het houdt de zon uit uw woonkamer of kantoorruimte.
  • SC900: esthetisch én kwalitatief hoogstandje! De SC900 van Harol combineert het beste van 2 werelden: een strak en modern uiterlijk met prestaties die moeiteloos voldoen aan de huidige EPB-normen. Biedt de beste akoestische isolatie in de markt (Dn,e,w (C;Ctr) = 54 (0;3) dB en heeft isolatiewaarde van (1,3 W/m2K).
  • SC910 ‘Pure’: de niet-geïsoleerde versie van de SC900. Isolatie kan door de installateur naargelang energie-eisen aangebracht worden.
  • SC1000 ‘Enviro’: onzichtbaar in de spouw geïntegreerde screen voor de hoogste energienormen en passief wonen.

 

Heeft u nog geen tickets voor Polyclose? Vraag ze aan via polyclose@harol.be en u ontvangt 1 duoticket toegestuurd, mits vermelding van uw namen. Daarenboven ontvangt u een inkomkaart en een paspoort om deel te nemen aan de wedstrijd van Harol op de stand van Polyclose. Wie weet wint u een reis naar Las Vegas.

 

POLYCLOSE - STAND HAL 4, 4232

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email