Haal het maximum uit de zomer met het zijdelings wind- en zonnescherm SL 400 van Harol

Harol
Harol

In de najaarsmaanden komt een zijdelings scherm ook goed van pas. In combinatie met een terrasoverkapping tover je in een handomdraai je terras om in een leuke én budgetvriendelijke ‘buitenruimte’. Ook kan je het scherm om het even waar in de tuin plaatsen, als bescherming tegen te veel wind of zon.

 

De elegante ef"ciëntie van de SL400 maakt het scherm erg #exibel. Zo kan je optimaal en in alle privacy genieten van een zalige nazomer. Het uitrolbaar doek wordt opgespannen door een trekveer, met kinderslot voor extra veiligheid. Bovendien hebt u de keuze tussen een rechte en een schuine variant. Deze laatste is erg handig wanneer u bijvoorbeeld de SL400 als optimale zijdelingse afsluiting wilt gebruiken in combinatie met een zonnescherm.

 

Het aantrekkelijke design geeft je terras of tuin extra cachet. Want je kan het scherm zowel naar materiaalkleur als doekkleur volgens je eigen smaak samenstellen. Keuze te over dus om de SL400 perfect te integreren in zijn omgeving. Met 10 standaardkleuren en maar liefst 210 speciale RAL-kleuren past hij gegarandeerd bij elke zonwering. Het doek is ook beschikbaar in verschillende dessins.

 

Het zijdelingse scherm is duurzaam dankzij corrosiebestendige materialen en kwalitatieve coatings. Net als alle zonweringsystemen in het aanbod is SL400 CE-gecerti"ceerd en geeft Harol 5 jaar garantie.

 

Het zijdelings wind- en zonnescherm van Harol bestaat uit een kast met uitrolbaar doek dat opgespannen wordt door een trekveer (met kinderslot).

 

De troeven

  • Bescherming tegen wind of felle zon.
  • Overal te gebruiken in de tuin of zijdelings op het terras of balkon.
  • Handig in combinatie met een zonnescherm.
  • Eenvoudige bediening.
  • Kwalitatieve doeken.

 

2 varianten met verschillende afmetingen

Afmetingen

Rechte variant

Afgeschuinde variant

Min. hoogte (incl. 50 mm van de vloer)

1350 mm

1450 mm

Max. hoogte (incl. 50 mm van de vloer)

2150 mm

2550 mm

Min. uitval

1000 mm

1000 mm

Max. uitval

4000 mm

4000 mm

Min. hoogte trekstang

600 mm

600 mm

Max. hoogte trekstang

2400 mm

2400 mm

Hoek

Niet van toepassing

5° - 15°

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email