Communiceer met jouw handdouche over je water- en energieverbruik

Het klinkt misschien futuristisch, maar Hansa bedacht een handdouche met een geïntegreerde display. Op de display kan je tijdens het douchen in real-time je water en energieverbruik volgen. Hierdoor ben je bewuster van je ecologische voetafdruk en let je ook beter op je water- en energieverbruik.

Het waterverbruik wordt in liter weergegeven op de HANSAACTIVEJET Digital. Een groen lampje geeft aan of je nog steeds duurzaam water verbruikt. Verbruik je teveel water, dan kleurt het rood. Op het display geven de blaadjespictogrammen het energieverbruik aan. Ook de watertemperatuur wordt in real-time weergegeven.

De grote douchekop en de brede, zachte waterstralen geven je een weldoend gevoel.

De display heeft geen batterijen nodig. De waterstroming zorgt voor de voeding van de display.

De handdouche is heel makkelijk te installeren door deze op de doucheslang vast te maken. De HANSAACTIVEJET Digital past op elke standaard doucheslang.

Je kan je verbruik opvolgen met de Digital Hand Shower-app. Via Bluetooth kan je verbruik opvolgen. De app laat je toe om je verbruik op te volgen op langere termijn en dankzij de nuttige tips kan je je water- en energieverbruik goed meten en bijsturen.

Niet zonder reden kreeg deze unieke handdouche meerdere prijzen: German Design Award 2021, Iconic Awards: Innovative Interior 2021 en Red Dot Award winner 2021.

Wil je graag meer informatie omtrent deze digitale handdouche? Vul het formulier in en HANSA bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email